Închide meniul
Foto

Cum arată şi cu ce se ocupă sora mai mică a Anamariei Prodan. A făcut afaceri de zeci de milioane de euro

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 iunie 2023, 17:17

Reclamă
Cum arată şi cu ce se ocupă sora mai mică a Anamariei Prodan. A făcut afaceri de zeci de milioane de euro

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan/ Instagram

Cum arată şi cu ce se ocupă sora mai mică a Anamariei Prodan. Anca este stabilită în SUA de peste 20 de ani şi stă departe de lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Anamaria Prodan o ştie totată lumea. Aceasta este una dintre cele mai iubite vedete din România. Puţină lume ştie că Anamaria Prodan mai are o soră care este stabilită în SUA. Ca şi mai celebra sa soră, Anca Savelio (n.r. – după numele soţului) este o femeie extrem de frumoasă, stilată şi cu simţ dezvoltat al afacerilor. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE ÎN GALERIA FOTO)

Cum arată şi cu ce se ocupă sora mai mică a Anamariei Prodan

Anca Savelio și-a întemeiat o familie peste Ocean și are și o afacere prosperă care îi aduce o sumă imensă de bani. Anca și soţul său, Anthony, care este un fost luptător de jiu-jitsu, au împreună o fetiță. Sora cea mică a Anamariei Prodan este agent imobiliar, iar de-a lungul timpului a făcut mai multe tranzacții importante. Acestea au depăşit 20 de milioane de euro, potrivit estimărilor.

Anca Savelio este de o frumuseţe ieşită din comun, aşa cum se poate observa în imaginile de sezaţie din galeria foto.

Ce a spus Anamaria Prodan despre sora sa mai mică

Într-un interviu acordat în trecut, Anamaria Prodan a vorbit la superlativ despre sora sa. Deşi cele două surori sunt despărțite de foarte mulți kilometri, dar și de diferența de personalitate dintre ele, acestea au o relație foarte bună. Anamaria Prodan are numai cuvinte de laude la adresa surorii sale pe care o consideră deșteaptă, cuminte și ordonată.

Reclamă

Anca, sora mea cea mică, este deșteapta familiei, cea mai cuminte, cea mai ascultătoare, cea mai ordonată. La noi, Anamaria este Polul Nord, Anca este Polul Sud. Deci nu avem aproape nimic în comun. Câteodată ne spun prietenii, cred că din complezență, că semănăm. Eu ma îmbrac cum mă îmbrac și am părul pe care îl am, ea își face părul drept, ea e doamnă clasică”, spunea Anamaria despre sora sa.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și