Închide meniul

Cum arată vacanţa în pandemie pentru două milionare celebre

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 6:40

Cum arată vacanţa în pandemie pentru două milionare celebre

profimediaimages.ro

Tamara şi Petra Ecclestone nu îşi fac griji în privinţa pandemiei

Potrivit The Sun, Tamara şi Petra au mers pe yahtul tatălui lor, Petara (o combinaţie a numelor celor două), care valorează aproape 30 de milioane de euro. Tamara (35 de ani) locuieşte la Londra, în timp ce Petra (31 de ani) stă în Los Angeles. S-au întâlnit însă în Croaţia, ţară care a ridicat restricţiile de călătorie după pandemie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele două milionare au fost însoţite de familiile lor pe yahtul care este o adevărată bijuterie. Nu doar tatăl lor este bogat şi celebru. Tamara are o avere de peste 250 de milioane de euro, în timp ce Petra este model şi creatoare de modă şi deţine în conturi o sumă asemănătoare cu a surorii sale. Cele două vor moşteni averea de peste 3 miliarde de euro a lui Bernie Ecclestone. 

Tatăl milionarelor va deveni tată la 89 de ani

Bernie Ecclestone va deveni în curând tată, la vârsta de 89 de ani. Fostul şef al Formulei 1 şi soţia sa, Fabiana Flosi (43 de ani), sunt căsătoriţi din 2012, iar anul acesta vor avea primul copil. 

"Se va întâmpla în această vară! Sper să înveţe repede să joace table", a declarat Bernie Ecclestone. Magnatul britanic a suferit în 1999 o operaţie de bypass, dar şi-a păstrat energia. A fost la conducerea Formulei 1 până în 2017. Ecclestone a fost şi patronul echipei de fotbal Quenns Park Rangers între 2007 şi 2011. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și