Închide meniul
Foto

Cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni! Preţul i-a scăzut cu 50%

Viviana Moraru Publicat: 10 aprilie 2023, 14:24

Cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni

Cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni

Cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni/ Youtube

  • Cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni
  • Preţul i-a scăzut cu 50%

S-a aflat cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni! Michael Jordan şi-a pus casa la vânzare, însă cumpărătorii întârzie să apară. În acest sens, starul american s-a consultat cu agentul său imobiliar şi a decis să scadă preţul imobilului cu 50%.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Jordan încearcă să-şi vândă locuinţa încă din 2012.

Cum arată vila de lux pe care nu o cumpără nimeni! Preţul i-a scăzut cu 50%

Michael Jordan deţine una dintre cele mai luxoase case din Chicago. Acesta şi-a scos proprietatea la vânzare în urmă cu mai bine de 10 ani, însă cumpărătorii nu s-au îngrămădit să achiziţioneze imobilul în care a locuit starul american.

Reclamă

Iniţial, Michael Jordan cerea 30 de milioane de dolari în schimbul vilei sale, însă după ce a observat că nu vrea nimeni să o cumpere, a decis să-i scadă preţul. Astfel, după scăderi repetate, casa a ajuns acum să coste 15 milioane de dolari.

Vila are dotări de lux. Mai exact, proprietatea se întinde pe 5200 de metri pătraţi, şi are 9 dormitoare, 19 băi, un garaj extrem de încăpător, un teren de baschet, un teren de tenis şi unul de golf. De asemenea, la locuinţa lui Michael Jordan se mai regăseşte şi o cramă pentru vinuri şi o sală de sport, precum şi un cinematograf.

Reclamă

Un agent imobiliar din Statele Unite ale Americii a povestit de ce îi este greu lui Michael Jordan să îşi vândă locuinţa. Bruce Bowers a dezvăluit că în casă se regăseşte mult prea mult amprenta fostului star din NBA.

„Este clar casa lui. Vânzarea nu e deloc ușoară, pentru că trebuie să muncești din greu ca s-o faci să devină casa ta”, a declarat agentul imobiliar.

În urmă cu câteva zile, casa lui Michael Jordan a fost „spartă” de un tânăr de 18 de ani, care încerca să fure bunuri ale starului american. Vecinii au alertat imediat poliţia, iar tânărul a fost arestat, anunţă sport.es.

Reclamă 4 / 0/3

Michael Jordan a împlinit 60 de ani şi a sărbătorit cu o donaţie de 10 milioane de dolari: „Aduc zâmbet şi fericire atâtor copii!”

Michael Jordan a împlinit 60 de ani pe 17 februarie şi a ales să facă un gest impresionant de ziua lui. Legenda din NBA va face o donaţie de 10 milioane de dolari.

Este cea mai mare donaţie primită vreodată de la o persoană în istoria de 43 de ani a organizaţiei Make-A-Wish. Prin această donaţie, Jordan speră că îi va inspira pe alţii să ajute la îndeplinirea dorinţelor copiilor, anunţă news.ro.

„În ultimii 34 de ani, a fost o onoare să colaborez cu Make-A-Wish şi să ajut să aduc zâmbet şi fericire atâtor copii”, a spus Jordan într-un comunicat de presă. „Să fiu martor al puterii şi rezistenţei lor într-o perioadă atât de grea din viaţa lor a fost cu adevărat o inspiraţie”, a adăugat starul care a câştigat şase titluri în NBA.

Jordan, acum proprietarul Charlotte Hornets din NBA, a susţinut pentru prima dată Make-A-Wish în 1989. El a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume. Jordan a fost numit Ambasador şef al dorinţelor Make-A-Wish în 2008 pentru „impactul care a dus la schimbarea vieţii unor copii şi familiile acestora”.

„Nu mă pot gândi la un cadou de ziua de naştere mai bun decât să-i văd pe alţii alături de mine în sprijinul Make-A-Wish, astfel încât fiecare copil să experimenteze magia de a-şi îndeplini dorinţa”, a spus Jordan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula 8:20 Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui” 6:56 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 6:10 VIDEOLily Zhang – Eliza Samara 2-3! Românca s-a calificat spectaculos în optimile WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Michael Jordan a vândut Charlotte Hornets
Baschet • 4 aug., 10:29
Michael Jordan a vândut Charlotte Hornets! Tranzacţie de 3 miliarde de dolari
Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan
Extra • 13 iul., 11:00
Chef Laurenţiu Neamţu, dezvăluiri spectaculoase de la nunta lui Michael Jordan: „Evenimentul a costat 10 milioane de dolari”
Michael Jordan a reacţionat după ce fiul lui, Marcus, s-a cuplat cu fosta soţie a lui Scottie Pippen
Extra • 4 iul., 12:24
FOTO
Michael Jordan a reacţionat după ce fiul lui, Marcus, s-a cuplat cu fosta soţie a lui Scottie Pippen! Nu e de acord cu relaţia!
O pereche de ghete purtată de Michael Jordan, vândută pentru 1.38 milioane de dolari
Baschet • 16 iun., 13:04
O pereche de ghete purtată de Michael Jordan, vândută pentru 1.38 milioane de dolari
O pereche de încălţăminte sport purtată de Michael Jordan, vândută pentru o sumă record
Baschet • 12 apr., 9:08
O pereche de încălţăminte sport purtată de Michael Jordan, vândută pentru o sumă record! Anunţul făcut de o casă de licitaţii celebră