Închide meniul

Michael Jordan împlineşte 60 de ani şi sărbătoreşte cu o donaţie de 10 milioane de dolari: „Aduc zâmbet şi fericire atâtor copii!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 12:09

Michael Jordan împlineşte 60 de ani şi sărbătoreşte cu o donaţie de 10 milioane de dolari: „Aduc zâmbet şi fericire atâtor copii!

Michael Jordan împlineşte 60 de ani şi sărbătoreşte cu o donaţie de 10 milioane de dolari

Michael Jordan şi soţia lui, Yvette Prieto / Profimediaimages

Michael Jordan împlineşte 60 de ani pe 17 februarie şi a ales să facă un gest impresionant de ziua lui. Legenda din NBA va face o donaţie de 10 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cea mai mare donaţie primită vreodată de la o persoană în istoria de 43 de ani a organizaţiei Make-A-Wish. Prin această donaţie, Jordan speră că îi va inspira pe alţii să ajute la îndeplinirea dorinţelor copiilor, anunţă news.ro.

Michael Jordan împlineşte 60 de ani. Donaţie de 10 milioane de dolari

În ultimii 34 de ani, a fost o onoare să colaborez cu Make-A-Wish şi să ajut să aduc zâmbet şi fericire atâtor copii”, a spus Jordan într-un comunicat de presă. „Să fiu martor al puterii şi rezistenţei lor într-o perioadă atât de grea din viaţa lor a fost cu adevărat o inspiraţie”, a adăugat starul care a câştigat şase titluri în NBA.

Jordan, acum proprietarul Charlotte Hornets din NBA, a susţinut pentru prima dată Make-A-Wish în 1989. El a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume. Jordan a fost numit Ambasador şef al dorinţelor Make-A-Wish în 2008 pentru „impactul care a dus la schimbarea vieţii unor copii şi familiile acestora”.

Nu mă pot gândi la un cadou de ziua de naştere mai bun decât să-i văd pe alţii alături de mine în sprijinul Make-A-Wish, astfel încât fiecare copil să experimenteze magia de a-şi îndeplini dorinţa”, a spus Jordan.

Reclamă

Un tricou purtat de Michael Jordan la Chicago Bulls a fost vândut cu 10 milioane de dolari la o licitaţie

Un tricou purtat de Michael Jordan la Chicago Bulls a fost vândut cu 10 milioane de dolari la o licitaţie. Este vorba de un tricoul purtat de Michael Jordan în ultimul sezon jucat pentru Chicago Bulls.

Sotheby’s a anunţat că un tricou care a fost purtat de Michael Jordan în 1998 în NBA a fost vândut la licitaţie în schimbul sumei de 10.1 milioane de dolari.

Iniţial, casa de licitaţii estima că tricoul va fi vândut cu 3 până la 5 milioane de dolari. Precedentul record cu privire la un tricou din spoort de colecţie a fost stabilit în luna mai, când tricoul purtat e Diego Maradona la meciul cu Anglia de la Cupa Mondială din 1986 a fost vândut cu 9,3 milioane de dolari, scrie news.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Şi ghetele cu care Michael ”Air” Jordan a evoluat în primul său an pentru Chicago Bulls au fost scoase la licitație și cumpărate pentru 1.472.000 dolari, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru astfel de produse. Ghetele, model ”Nike Air Ships” – cunoscute ca ”Air” Jordan 1, au fost ”utilizate” la meciul din martie 1985, contra lui Washington Bullets, unde cel considerat cel mai mare baschetbalist din istorie a marcat 37 de puncte, într-o vitorie cu 104-99.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu Vezi toate știrile
Citește și