Închide meniul

Michael Jordan împlineşte 60 de ani şi sărbătoreşte cu o donaţie de 10 milioane de dolari: „Aduc zâmbet şi fericire atâtor copii!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 februarie 2023, 12:09

Reclamă
Michael Jordan împlineşte 60 de ani şi sărbătoreşte cu o donaţie de 10 milioane de dolari: „Aduc zâmbet şi fericire atâtor copii!

Michael Jordan împlineşte 60 de ani şi sărbătoreşte cu o donaţie de 10 milioane de dolari

Michael Jordan şi soţia lui, Yvette Prieto / Profimediaimages

Michael Jordan împlineşte 60 de ani pe 17 februarie şi a ales să facă un gest impresionant de ziua lui. Legenda din NBA va face o donaţie de 10 milioane de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este cea mai mare donaţie primită vreodată de la o persoană în istoria de 43 de ani a organizaţiei Make-A-Wish. Prin această donaţie, Jordan speră că îi va inspira pe alţii să ajute la îndeplinirea dorinţelor copiilor, anunţă news.ro.

Michael Jordan împlineşte 60 de ani. Donaţie de 10 milioane de dolari

În ultimii 34 de ani, a fost o onoare să colaborez cu Make-A-Wish şi să ajut să aduc zâmbet şi fericire atâtor copii”, a spus Jordan într-un comunicat de presă. „Să fiu martor al puterii şi rezistenţei lor într-o perioadă atât de grea din viaţa lor a fost cu adevărat o inspiraţie”, a adăugat starul care a câştigat şase titluri în NBA.

Jordan, acum proprietarul Charlotte Hornets din NBA, a susţinut pentru prima dată Make-A-Wish în 1989. El a împlinit dorinţele a sute de copii din întreaga lume. Jordan a fost numit Ambasador şef al dorinţelor Make-A-Wish în 2008 pentru „impactul care a dus la schimbarea vieţii unor copii şi familiile acestora”.

Nu mă pot gândi la un cadou de ziua de naştere mai bun decât să-i văd pe alţii alături de mine în sprijinul Make-A-Wish, astfel încât fiecare copil să experimenteze magia de a-şi îndeplini dorinţa”, a spus Jordan.

Reclamă
Reclamă 4

Un tricou purtat de Michael Jordan la Chicago Bulls a fost vândut cu 10 milioane de dolari la o licitaţie

Un tricou purtat de Michael Jordan la Chicago Bulls a fost vândut cu 10 milioane de dolari la o licitaţie. Este vorba de un tricoul purtat de Michael Jordan în ultimul sezon jucat pentru Chicago Bulls.

Sotheby’s a anunţat că un tricou care a fost purtat de Michael Jordan în 1998 în NBA a fost vândut la licitaţie în schimbul sumei de 10.1 milioane de dolari.

Iniţial, casa de licitaţii estima că tricoul va fi vândut cu 3 până la 5 milioane de dolari. Precedentul record cu privire la un tricou din spoort de colecţie a fost stabilit în luna mai, când tricoul purtat e Diego Maradona la meciul cu Anglia de la Cupa Mondială din 1986 a fost vândut cu 9,3 milioane de dolari, scrie news.ro.

Reclamă

Şi ghetele cu care Michael ”Air” Jordan a evoluat în primul său an pentru Chicago Bulls au fost scoase la licitație și cumpărate pentru 1.472.000 dolari, cea mai mare sumă plătită vreodată pentru astfel de produse. Ghetele, model ”Nike Air Ships” – cunoscute ca ”Air” Jordan 1, au fost ”utilizate” la meciul din martie 1985, contra lui Washington Bullets, unde cel considerat cel mai mare baschetbalist din istorie a marcat 37 de puncte, într-o vitorie cu 104-99.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:22

LIVE VIDEOAntrenamentele din Formula 2 ale Marelui Premiu al Belgiei sunt ACUM în AntenaPLAY

12:07

Saul Alvarez îşi pune centurile în joc! Cu cine se va lupta Canelo

11:30

VIDEOAntrenamentele din etapa de Formula 3 a Marelui Premiu al Belgiei au fost în AntenaPLAY! Luke Browning, cel mai bun timp

11:29

Probleme mari în Franţa, înaintea debutului Jocurilor Olimpice: „atac masiv pentru a paraliza reţeaua TGV”

11:25

România a coborât în clasamentul coeficienţilor UEFA! Pe ce loc am ajuns după rezultatele din preliminarii

10:53

Scena supremă a Formulei 1, descrisă de Adrian Georgescu

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 5 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și