Închide meniul
Foto

Cum au sărbătorit Simona Halep şi Toni Iuruc după ce şi-au anunţat logodna şi cine le vor fi naşi

Reclamă

Publicat: 12 iunie 2021, 12:13

Cum au sărbătorit Simona Halep şi Toni Iuruc după ce şi-au anunţat logodna şi cine le vor fi naşi

Simona Halep, alături de Toni Iuruc

Profimedia

Simona Halep şi Toni Iuruc şi-au scos mai mulţi apropiaţi la masă, într-un restaurant de lux din nordul Capitalei, scrie cancan.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aproximativ trei ore s-au relaxat aceştia pe malul lacului Herăstrău. Cel mai probabil, sportiva a vrut să-i anunţe personal pe cei prezenţi de logondna cu Toni Iuruc. În loc de şampanie, Halep a băut doar apă.

Captură cancan.ro
Captură cancan.ro

Cine vor fi naşii Simonei Halep şi ai lui Toni Iuruc

Halep şi logodnicul ei au deja stabiliţi naşii. În tradiţia mechedonească, naşii mirelui vor fi şi naşii de cununie, scrie ziare.com. Invitaţii ştiu şi câţi bani trebuie să ofere la nuntă.

”Rudele de gradul doi vor da între 300 şi 500 de euro, iar neamurile de gradul 1 ale Simonei vor da peste 500 de euro. La noi, la machedoni, nu este importantă valoarea darului, este importantă prezenţa la un eveniment special din viaţa fiecărui om”, a declarat o sursă a publicaţiei citate.

Simona Halep şi Toni Iuruc au o relaţie publică din 2019. Fostul lider mondial a prezentat în această săptămână inelul de logodnă.

Reclamă

„E foarte frumos şi îl port cu mândrie şi cu plăcere. A fost un moment deosebit, în trecut aş fi spus că e un moment banal. Impactul a fost mare, sunt foarte emoţionată şi mă bucur foarte mult să îl am pe Toni alături de mine. Am plecat la un drum frumos.

Chiar dacă nu îmi place să vorbesc despre viaţa mea personală, dar este adevărat, ne-am logodit. Am făcut pasul acesta, mă bucur foarte mult şi e un moment important din viaţa mea. Am o viaţă frumoasă. Vreau să dau totul pe teren, vreau să mai joc câţiva ani”, a spus Halep, într-o conferinţă de presă.

Simona Halep revine pe teren

Campioana noastră a anunţat că va participa la prima ediţie a turneului de la Bad Homburg. Acesta va fi primul turneu pentru Simo de la accidentarea suferită la Roma. Competiţia se desfăşoară pe iarbă şi este un turneu pregătitor pentru Wembley.

Reclamă 4 / 0/3

„Salutare! Am veşti foarte bune! Sunt foarte încântată să anunţ că voi participa la prima ediţie a turneului Bad Homburg. De-abia aştept să văd toţi fanii în tribune. Ne vedem curând”, a spus Simona, într-un clip postat pe reţelele de socializare.

Recomandări
  • Halep, cerută în căsătorie
  • Ce dar trebuie să pregătească invitaţii la nuntă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și