Închide meniul
Foto

Cum au traumatizat rușii o ucraineancă: „Sunteți niște monștri! Trebuie să fiți izolați de lumea civilizată!”

Antena Sport Publicat: 10 mai 2022, 20:57

Cum au traumatizat rușii o ucraineancă: „Sunteți niște monștri! Trebuie să fiți izolați de lumea civilizată!”

Maryna Bekh-Romanchuk, traumatizată de bombardamentele rușilor

Maryna Bekh-Romanchuk, terifiată de ce se întâmplă în Ucraina / Colaj Instagram, Profimedia

  • Cum au traumatizat rușii o ucraineancă: „Sunteți niște monștri!”
  • Bosnia – România (7 iunie, 21.45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21.45, Antena 1)

Cum au traumatizat rușii o ucraineancă. Soldații lui Vladimir Putin continuă să bombardeze țara vecină, iar cetățenii sunt complet terifiați. Au trecut 76 de zile de când Rusia a declanșat atacurile în Ucraina, iar Maryna Bekh-Romanchuk (26 de ani) a avut un anunț disperat către invadatori.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maryna Bekh-Romanchuk a răbufnit la adresa armatei lui Vladimir Putin, care bombardează în mod continuu teritoriul Ucrainei.

Cum au traumatizat rușii o ucraineancă: „Sunteți niște monștri!”

Sportiva ucraineancă, vicecampioană mondială la săritura triplă în 2019, a avut un mesaj sfâșietor pentru soldații ruși, ale căror atacuri au afectat-o teribil din punct de vedere mental.

Reclamă

Maryna cere ca rușii să fie izolați de restul lumii:

„După atacurile cu rachete rusești, oamenii au sigilat zidurile și continuă să trăiască. Sunteți niște monștri! Voi sunteți cei care trebuie să fiți izolați de lumea civilizată normală, pașnică!”, a spus Maryna Bekh-Romanchuk, citată de sport.ua.

Reclamă

Cine este Maryna Bekh-Romanchuk

Maryna Bekh-Romanchuk este o atletă ucraineancă în vârstă de 26 de ani, născută la Moroziv. Ea concurează la probele de săritură în lungime și săritură triplă.

Tânăra sportivă a câștigat medalia de argint la Campionatele Mondiale din 2019 (Doha) și 2022 (Belgrad, în sală), precum și la Campionatele Europene de la Berlin. Maryna Bekh-Romanchuk și-a trecut în palmares și medalia de aur de la Campionatele Europene din sală, din 2021, de la Torun, precum și medalia de bronz de la ediția din 2019, de la Glasgow.

Ce se întâmpla la Kiev, în timp ce rușii sărbătoreau ”Ziua Victoriei”.

Ce se întâmpla la Kiev, în timp ce rușii sărbătoreau ”Ziua Victoriei”. Vitali Klitschko a oferit noi detalii despre situația din Kiev. Primarul Capitalei a explicat prin ce trec ucrainenii, în timp ce Vladimir Putin și rușii au sărbătorit „Zilei Victoriei”, comemorarea victoriei împotriva Germaniei naziste din Al Doilea Război Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

”În acest moment, nu se mai simte tensiunea pe care o simțeam în Kiev cu o lună-două în urmă. Se poate spune că e liniște. Totuși, nu putem garanta siguranța pentru toată lumea. O rachetă poate ateriza în orașul nostru în orice secundă, în orice minut.

Sperăm că lucrurile se vor calma. Dar să nu uităm: o bătălie se dă la câteva sute de kilometri la est de noi, unde oamenii mor îi fiecare zi. De aceea, nu putem vorbi despre vremuri liniștite. E liniște, dar tensiunea rămâne. O poți simți în aer”, a spus Vitali Klitschko, citat de Bild.

Discursul lui Vladimir Putin de 9 mai

Putin a acuzat NATO de faptul că a creat „ameninţări absolut inacceptabile” la graniţele Rusiei, susţinând că Federaţia Rusă a făcut demersuri diplomatice pentru a evita acest lucru.

„Astăzi, în zilele acestea, luptaţi pentru oamenii noştri din Donbas, pentru securitatea ţării noastre mamă, Rusia. 9 mai 1945 este ziua scrisă pentru totdeauna în istoria lumii drept victoria poporului nostru sovietic, unitatea şi puterea sa spirituală au fost exemplare pe câmpul de luptă.

Suntem mândri de spiritul de neînfrânt al celor victorioşi, că suntem urmaşii lor şi este datoria noastră să menţinem vie memoria celor care înfruntat nazismul, care ne-au transmis să fim atenţi şi să fin siguri că războaiele mondiale nu se repetă. În ciuda tuturor diferenţelor în relaţiile internaţionale, Rusia totdeauna a pledat pentru securitatea indivizibilă, creând un sistem de securitate care este necesar comunităţii internaţionale.

În decembrie anul trecut am propus un tratat care să garanteze securitatea. Rusia a făcut apel la Vest pentru un dialog onest şi un compromis rezonabil, în interesul tuturor, dar a fost în van. Ţările NATO nu au vrut să ne audă şi asta arată că, de fapt, ele aveau planuri foarte diferite şi putem vedea asta. Se pregăteau, în mod deschis pentru o altă operaţie punitivă în Donbas, să invadeze teritoriile noastre istorice, inclusiv Crimeea. În Kiev se vorbea despre posibila achiziţie a armelor nucleare. Blocul NATO a început în mod activ să se desfăşoare în apropiere de noi, creând ameninţări absolut inacceptabile chiar lângă graniţa noastră”, a afirmat Vladimir Putin.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:06 Un alt club de top a intrat în cursa pentru transferul lui Dennis Man! Se luptă cu Borussia Dortmund pentru semnătura românului 18:55 „Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat” 18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”
România se află pe locul 46 în clasamentul FIFA. Ce poziţii ocupă adversarele de la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 28 mart., 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei