Închide meniul
Foto

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase soţia care este cu 29 de ani mai tânără. Ioana l-a dat de gol pe „Nasty”

Publicat: 16 septembrie 2023, 14:42

Reclamă
Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase soţia care este cu 29 de ani mai tânără. Ioana l-a dat de gol pe „Nasty”

Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP

Facebook

S-a aflat cum îşi răsfaţă Ilie Năstase (77 de ani) soţia care este cu 29 de ani mai tânără. Ioana Năstase şi-a sărbătorit ziua de naştere şi a dezvăluit ce cadouri a primit de la fostul jucător de tenis, cu care s-a căsătorit civil în 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea de-a cincea soţie a lui Ilie Năstase l-a ameninţat de mai multe ori cu divorţul pe milionarul român. Totuşi, în ultima perioadă au lăsat de înţeles că şi-au rezolvat problemele din căsnicie şi că şi-au găsit liniştea.

Cum îşi răsfaţă Ilie Năstase soţia care este cu 29 de ani mai tânără

Ioana tocmai a împlinit 48 de ani şi a fost sărbătorită de „Nasty” la Istanbul. A primit, încă de pe aerport, de la soţul ei, un buchet de flori. A avut promise şi alte cadouri.

De ziua mea am fugit puțin de aglomerație și agitație împreună cu Ilie. Așa am simțit noi doi să facem. Suntem acum în Istanbul, la prietena mea pentru câteva zile. Până luni o să stăm la ea.

Da, am împlinit 48 de ani, dar mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă cu această vârstă. Ilie deja mi-a făcut, de aseară, din Aeroport un cadou, și anume mi-a cumpărat un buchet de flori pentru că el știe că nu pot sta fără flori, dar mi-a spus că urmează ca astăzi să îmi cumpere un buchet mai mare de flori pentru că merit plus excursia asta din Turcia a venit tot din partea lui”, a spus Ioana Năstase, potrivit click.ro.

Reclamă

Ilie Năstase a fost căsătorit cu Dominique Grazia (1972-1982), Alexandra King (1984-2002), Amalia Teodoesescu (2004-2010), Brigitte Sfăt (2013-2018). Cel mai dur s-a încheiat cel de-al treilea mariaj al său, după o aventură cu o tânără de doar 19 ani.

Câţi bani mai are Ilie Năstase, după cele patru divorţuri

Năstase a avut o carieră de senzaţie în tenis şi a adunat o avere uriaşă. În anul 2021 au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Reclamă 4 / 0/3

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit.

Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și