Închide meniul
Foto

Câţi bani mai are Ilie Năstase, ameninţat cu divorţul de cea de-a 5-a soţie. Ce se ştie despre averea şi testamentul său

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iulie 2022, 18:17

Câţi bani mai are Ilie Năstase, ameninţat cu divorţul de cea de-a 5-a soţie. Ce se ştie despre averea şi testamentul său

Secretul frumuseţii Ioanei Năstase

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Sursa: AS.ro

Se ştie câţi bani mai are Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie. În vârstă de 76 de ani, fostul mare jucător de tenis tocmai a ajuns în centrul unui nou scandal. De ziua lui, cea de-a cincea soţie, Ioana Simion, l-a ameninţat din nou cu divorţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Nasty” a fost certat în public de femeia cu care este căsătorit civil din 2019. Totul din cauza unui bărbat care se dă drept fiul acestuia. Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt sunt fostele soţii ale lui Ilie.

Câţi bani mai are Ilie Năstase, ameninţat cu divorţul de cea de-a 5-a soţie

Năstase a adunat o avere uriaşă, iar anul trecut au apărut noi detalii despre proporţiile ei. În cea mai recentă declaraţie de avere, el a trecut ceasuri în valoare de 150 de mii de euro, bijuterii de 100.000 de euro şi tablouri de 50 de mii de euro, susţinea Antena 3.

Pe lângă acestea, are trei maşini şi un scuter, dar şi sume importante în mai multe conturi bancare. Era vorba de 129.000 de euro în contul curent, 35.000 de euro în alte conturi şi 187.000 de dolari.

Ilie Năstase a ţinut să asigure că nu se gândeşte la testamentul său şi că mai are mult de trăit.

Reclamă

Sunt încă foarte puternic. Am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg. Nu mi-am făcut niciodată probleme de testament și moșteniri!”, spunea fostul jucător de tenis în 2021.

Ilie Năstase are patru fete

Ilie Năstase are patru fete, dar anunţase că își mai dorește una și cu actuala lui soție, Ioana Năstase. Fostul lider ATP are deja cu ce se mândri. Alessia Năstase este de o frumusețe ieșită din comun.

Fiica cea mare pe care o are din căsnicia cu Amalia Teodorescu își surprinde de fiecare dată prietenii cu imaginile pe care le postează. Cea care, în luna mai a anului trecut și-a sărbătorit majoratul, are deja peste 6.000 de urmăritori pe contul ei de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Alessia și-a început cursurile la o facultate celebră din Europa, The Paris American Academy. Studiază Artele Frumoase. Asta după ce a refuzat, încă de mică, să calce pe urmele tatălui ei şi să încerce să facă o carieră în tenis.

Ilie Năstase şi Ioana Simion, scandal uriaş din cauza unui bărbat

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil pe Nasty, înaintea unui eveniment.

Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion.

Recomandări
  • Averea impresionantă pe care o are Ilie Năstase
  • Ioana Simion l-a ameninţat că divorţează

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și