Închide meniul
Foto

Cum o putea pedepsi Gică Popescu pe fiica sa, Maria, care este de o frumusețe răpitoare. Măsura drastică luată

De Antena Sport
Publicat: 17 iulie 2022, 13:25

Gică Popescu a povestit de ce reguli stricte legate de bani a avut parte fiica sa, Maria. Lecția de viață predată de fostul lider al Generației de Aur a ajutat-o pe aceasta să termine Esade, una dintre cele mai bune facultăţi de business din lume, care se află în Barcelona.

Reclamă
Colaj Gică Popescu și fiica sa, Maria

Cum o putea pedepsi Gică Popescu pe fiica sa, Maria

Colaj Gică Popescu și fiica sa, Maria / Hepta / Instagram

Până acolo, drumul nu a fost însă unul ușor pentru Maria, care a învățat de la tatăl ei valoarea banului. Dacă recent Popescu dezvăluia că Maria trăia cu 1000 de euro pe lună în Barcelona, în trecut el susținea că fata primea ”amenzi” de la el.

Reclamă

Cum o putea pedepsi Gică Popescu pe fiica sa, Maria

Astfel, în timpul facultății, orice notă sub 7 îi aducea Mariei o amendă de 500 de euro. Dacă pragul era trecut, atunci Popescu era cel care plătea. Aceasta a fost modalitatea prin care fostul căpitan al Barcelonei a ales să își crească cei doi copii.

Reclamă

„Fata primeşte 1000 de euro ca să se descurce o lună în Barcelona. Nico are 600 de lei salariu la Viitorul şi 7.000 de lei în cont, dar nu se atinge de ei. E zgârcit ca mama lui. La orice examen cu notă peste 7 ia bani. Dacă ia sub, plăteşte amendă 500 euro, aşa o pedepsesc”, a spus Popescu, la Kanal D, cu un an în urmă.

Suma lunară pe care fiica lui Gică Popescu o primește de la tatăl său

„Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală.

Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.” O mie de euro, 4 ani de zile. În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu.

A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă„, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Popescu a vorbit și despre relația pe care o are Maria cu Kira și Ianis Hagi. „Da, da. Ei sunt foarte apropiaţi cei 4. Au crescut împreună, petrec vacanţe împreună. E frumos. Au o prietenie superbă. Se uită la meciurile României, la toate se uită„, a mai spus Gică Popescu.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea