Închide meniul
Foto

Suma lunară pe care fiica lui Gică Popescu, care este de o frumuseţe răpitoare, o primeşte de la tatăl său: „E greu! Nu o lua pe autostradă că plătea 4 euro taxă!”

Reclamă

Publicat: 15 iulie 2022, 9:08

Gică Popescu are cu ce se mândri, pe lângă cariera fantastică ca fotbalist. Fostul căpitan al Barcelonei şi al naţionalei României a vorbit despre modul în care îşi educă cei doi copii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Popescu, în vârstă de 20 de ani, a terminat Esade, una dintre cele mai bune facultăţi de business din lume, care se află în Barcelona. Gică Popescu a recunoscut că a fost extrem de strict în ceea ce priveşte banii de buzunar.

Acesta a dezvăluit câţi bani îi dădea lunar fiicei sale să se poată întreţine.

Suma lunară pe care fiica lui Gică Popescu, care este de o frumuseţe răpitoare, o primeşte de la tatăl său

Uite, fata mea a terminat anul acesta Esade, una dintre cele mai bune facultăți de business din lume, și sunt mândru de asta. Pentru că eu când am ales să nu mă fac antrenor, am ales tocmai pentru a le da copiilor mei continuitate la școală. Și răsplata mi-a venit anul ăsta, când fata mea a terminat Esade, la Barcelona. Dar eu i-am zis „ok, îți plătesc școala, îți plătesc cazarea și îți dau 1.000 de euro pe lună să mănânci, să faci ce vrei tu.” O mie de euro, 4 ani de zile. În Barcelona, cu 1.000 de euro pe lună e greu.

A trăit cu 1.000 de euro pe lună. Se ducea cu mașina dimineața la facultate și n-o lua pe autostradă, unde plătea 4 euro, o lua pe la munte, unde nu era taxă„, a spus Gică Popescu la gsp.ro.

Reclamă

Maria Popescu nu ratează meciurile Barcelonei şi ale naţionalei României

Şi dacă tot locuieşte la Barcelona, Maria merge des la meciuri pe Camp Nou.

La Barcelona merge la toate meciurile. E suporter total”, a dezvăluit Popescu.

Dar nici meciurile României nu le rateaza. Mai ales că joacă vărul Ianis Hagi. Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Reclamă 4 / 0/3

Da, da. Ei sunt foarte apropiaţi cei 4. Au crescut împreună, petrec vacanţe împreună. E frumos. Au o prietenie superbă. Se uită la meciurile României, la toate se uită„, a mai spus Gică Popescu.

Recomandări
  • Suma lunară pe care fiica lui Gică Popescu o primeşte de la tatăl său
  • Anunţul făcut de fostul căpitan al Barcelonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și