Închide meniul
Foto

Cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Face mereu asta!” Vedeta, detalii din interiorul relaţiei

Publicat: 12 decembrie 2023, 18:34

Reclamă
Cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan: „Face mereu asta!” Vedeta, detalii din interiorul relaţiei

Cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan

Victor Cornea şi Andreea Bălan/ Colaj Instagram

S-a aflat cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan. Frumoasa solistă a oferit detalii din interiorul relaţiei ei, dezvăluind care este gestul pe care îl face des jucătorul de tenis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Bălan şi Victor Cornea formează un cuplu de la începutul verii, şi recent s-au şi mutat împreună. Jucătorul de tenis se înţelege de minune şi cu cele două fetiţe pe care solista le are alături de fostul ei soţ.

Cum o surprinde Victor Cornea pe Andreea Bălan

Andreea Bălan a dezvăluit că Victor Cornea îi trimite mereu buchete de flori atunci când este plecat într-un turneu. Solista a declarat că acest gest o surprinde de fiecare dată, oferind detalii şi despre certurile care apar între ei.

Andreea Bălan a declarat că nu există momente tensionate în relaţia cu Victor Cornea, deoarece ambii au depus o „muncă titanică” la începutul relaţiei, pentru a se cunoaşte unul pe celălalt.

„Ne susținem reciproc și ne apreciem foarte mult unul pe celălalt. A fost nevoie de o muncă titanică cu noi înșine înainte ca noi să ne cunoaștem și am dobândit ambii o încredere în noi care este greu de destabilizat. Cred că gelozia este activată în totalitate de ego și apare din lipsa încrederii în propria persoană.

Reclamă

Nu există împăcare, deoarece nu sunt certuri. Există o calmitate și o armonie extraordinare între noi. Comunicăm din priviri de multe ori și ne simțim reciproc când unul are ceva pe suflet.

Face multe gesturi frumoase și mă surprinde deseori cu buchete imense de flori atunci când este plecat în turnee. Îmi place că mereu este foarte atent să-mi fie bine și are foarte mare grijă de mine”, a declarat Andreea Bălan, conform viva.com.

Andreea Bălan, în lacrimi! Vestea uriaşă pe care a dat-o îndrăgita cântăreaţă

Andreea Bălan a fost surprinsă cu lacrimi în ochi! Îndrăgita cântăreaţă, care este şi jurat al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de pe Antena 1, trăieşte momente de vis.

Reclamă 4 / 0/3

Andreea Bălan, Victor Cornea şi fetiţele cântăreţei, Ella şi Clara, au plecat în Laponia, să îl cunoască pe Moş Crăciun. Întâlnirea cu Moş Crăciun a impresionat-o puternic pe Andreea Bălan, care nu şi-a mai putut stăpâni lacrimile.

„Întâlnirea cu Moş Crăciun a fost unică, magică şi plină de emoţie. Moşul ne-a primit cu turtă dulce şi cadouri. Ştia foarte multe lucruri despre Ella şi Clara, le-a lăudat, a dat sfaturi înţelepte şi a citit scrisorile pentru el.

Ştia până şi cum se numesc pisicuţele noastre. Am avut lacrimi în ochi pe tot parcursul întâlnirii, iar copilul din mine a fost cel mai fericit.

Sunt cea mai fericită pentru Ella şi Clara deoarece sunt clipe pe care nu le vor uita niciodată. Magia există! Doar trebuie să crezi!”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” Vezi toate știrile
Citește și