Închide meniul
Foto

Cum poate să arate după două naşteri femeia care l-a exasperat pe Gigi Becali: „Perfectă ai fost, perfectă ai rămas”

Reclamă

Publicat: 18 august 2023, 12:54

Cum poate să arate după două naşteri femeia care l-a exasperat pe Gigi Becali: „Perfectă ai fost, perfectă ai rămas”

Cum poate să arate după două naşteri femeia care l-a exasperat pe Gigi Becali

Mădălina Pamfile / Instagram

Mădălina Pamfile, fostă asistentă TV, a avut în trecut relaţii cu mai mulţi jucători ai lui FCSB, dezvăluia presa mondenă. Cea mai cunoscută relaţie a ei cu un fotbalist a fost cea cu Gabi Matei, dar Mădălina Pamfile s-ar mai fi iubit cu Gabi Matei, Alexandru Maxim, Stefan Nikolic şi Claudiu Belu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şi Cristi Tănase ar fi avut o scurtă aventură cu cea supranumită, la un moment dat, „devoratoarea de fotbalişti”. Totodată, presa mondenă o fotografia apropiată de Cristian Daminuţă.

Cum poate să arate după două naşteri femeia care l-a exasperat pe Gigi Becali: „Perfectă ai fost, perfectă ai rămas”

Ajunsă la 33 de ani, Mădălina Pamfile a lăsat în urmă relaţiile cu fotbalişti cunoscuţi. Ea are doi copii acum şi se gândeşte la al treilea copil. Ultimele fotografii ale vedetei arată că aceasta e într-o formă senzaţională după ce a născut de două ori. „Perfectă ai fost, perfectă ai rămas”, „Superbă” sau „Ce corp sexy” au fost doar câteva dintre comentariile internauţilor.

Am avut în plan să am și un băiețel, apoi am văzut la televizor părinți care aveau două fetițe și au făcut al treilea copil tot fetiță. Și mă gândeam ce o să se întâmple dacă voi păți și eu la fel. Normal că o voi iubi și pe a treia. Îmi doresc băiat, dar nu știu dacă se va întâmpla lucrul acesta.

Îmi doresc să le educ pe cele mici. Cea mică, Samira, încă e la o vârstă destul de grea, are 3 anișori. Încă nu poate să mă înțeleagă și să mă asculte. Mi-ar fi destul de greu să o iau acum iar de la capăt. Dar poate când vor fi fetițele mai mari.

Reclamă

Mă gândesc pe viitor la încă un copil, dar nu știu dacă m-aș apuca, iar de schimbat scutece când au fetele 6-7 ani. Dar nu zic nu, să vedem cum e psihicul meu. Să văd cum e situația în familia noastră și dacă avem răbdare, o luăm de la capăt”, a declarat Mădălina Pamfile pentru fanatik.ro.

Mădălina Pamfile îl exasperase pe Gigi Becali: „Ţi se pare normal să îi ia pe toţi la rând?”

Gigi Becali a fost întrebat, la un moment dat, de Mădălina Pamfile, în perioada în care tânăra era cunoscută drept o „devoratoare de fotbalişti”.

Ce treabă am eu cu Pamfile? Este o fată frumoasă şi atât. Dar eu zic să aibă grijă ce vorbeşte şi despre cine vorbeşte. Cu ce drept discută ea despre persoana mea? Eu n-am despărţit-o de nimeni şi nici nu m-am băgat în relaţia ei cu Gabi Matei. A fost alegerea lui, nu a mea. Nu pot să-i zic eu cu cine să umble. Dar ea ca fată, ţi se pare normal să-i ia pe toţi la rând? Eu nu cred! Asta nu mai e decenţă”, spunea Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Episod şocant cu Gabi Matei: „M-a tăiat cu cuţitul”

Mădălina Pamfile declara în 2012 că Gabi Matei a tăiat-o cu cuţitul. Se întâmpla după ce ea şi jucătorul care evolua la acea vreme la echipa lui Gigi Becali se despărţiseră.

Nu m-a tăiat cu lama, m-a tăiat cu cuţitul”, spunea Mădălina Pamfile în 2012, conform libertatea.ro. Aceasta a continuat cu acuzaţiile pe care le-a lansat la acel moment.

Mă sună la 4 dimineaţa să-mi ureze să mor. Îmi spune că eu i-am stricat imaginea. Parcă eu l-am pus să mă taie cu cuţitul… Eu nu vreau să-i fac rău, niciodată nu am recunoscut că m-a tăiat, dimpotrivă, am zis că am căzut peste o sticlă. Chiar nu-i doresc rău, nu vreau să se creadă că el e un băiat agresiv. Vă rog să-l înţelegeţi şi să-l iertaţi. Eu l-am iertat. S-a pus în genunchi şi şi-a cerut scuze. L-am iubit mult pe Gabi. E doar un copil… Nu a întâlnit până acum o fată care să-l scoată din minţi, aşa cum am făcut-o eu”, şi-a continuat discursul Mădălina Pamfile.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 Vezi toate știrile
Citește și