Închide meniul

Ce s-a ales de femeia celebră din România, care a fost tăiată cu cuţitul de fostul iubit: „Mă suna să-mi ureze să mor!”

Publicat: 16 iunie 2022, 9:51

Ce s-a ales de femeia celebră din România, care a fost tăiată cu cuţitul de fostul iubit: „Mă suna să-mi ureze să mor!

Mădălina Pamfile a avut o relaţie cu Gabi Matei

Madălina Pamfile este o femeie fericită acum | Instagram Mădălina Pamfile

  • Ce s-a ales de Mădălina Pamfile
  • Aceasta a avut o relaţie cu Gabi Matei

Mădălina Pamfile şi-a găsit liniştea alături de un bărbat misterios, care nu este persoană publică. Cei doi au împreună 2 copii. Mădălina Pamfile a devenit celebră după mai multe relaţii avute cu fotbalişti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Una dintre cele mai mediatizate a fost cea cu Gabi Matei. Despărţirea celor doi a fost una cu scandal. În 2012, Mădălina Pamfile şi Gabi Matei au fost protagoniştii unui scandal monstru. Pamfile l-a acuzat pe fotbalist, care juca atunci la Steaua, echipa lui Gigi Becali, că a tăiat-o.

Nu m-a tăiat cu lama, m-a tăiat cu cuţitul„, spunea Mădălina Pamfile în 2012, conform libertatea.ro. Aceasta a continuat cu acuzaţiile pe care le-a lansat la acel moment.

Reclamă

Mă sună la 4 dimineaţa să-mi ureze să mor . Îmi spune că eu i-am stricat imaginea. Parcă eu l-am pus să mă taie cu cuţitul…Eu nu vreau să-i fac rău, niciodată nu am recunoscut că m-a tăiat, dimpotrivă, am zis că am căzut peste o sticlă. Chiar nu-i doresc rău, nu vreau să se creadă că el e un băiat agresiv. Vă rog să-l înţelegeţi să să-l iertaţi. Eu l-am iertat. S-a pus în genunchi şi şi-a cerut scuze. L-am iubit mult pe Gabi. E doar un copil…Nu a întâlnit până acum o fată care să-l scoată din minţi, aşa cum am făcut-o eu„, şi-a continuat discursul Mădălina Pamfile.

La auzul acestor acuzaţii, Gigi Becali a avut o reacţie vehementă la acel moment. „E bolnav psihic„, a fost comentariul lui Gigi Becali.

Reclamă

Mădălina Pamfile şi-a găsit liniştea alături de un bărbat misterios

Mădălina Pamfile şi-a găsit liniştea în plan sentimental. Trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios, alături de care are 2 copii.

Partenerul meu nu este persoană publică, nu este cântăreț, pictor, dansator. Nu-și dorește să iasă în evidență. Este un bărbat absolut normal și nu-și dorește foarte multă reclamă. Nu pot să-l văd ca un bărbat potent finaciar. El este iubitul meu, este tatăl fetițelor mele și da, nu ne lipsește nimic”, a spus Mădălina Pamfile pentru Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:07 Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului 0:02 ”E vreo șansă să rămâi la FCSB?” Florinel Coman a dat răspunsul, după ce a dus echipa lui Gigi Becali la 13 puncte de locul 2! 14
apr.
23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
14
apr.
23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
14
apr.
23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
14
apr.
23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
14
apr.
23:00
CFR Cluj – FCSB 0-1. Echipa lui Gigi Becali, victorii pe bandă rulantă în play-off! Etapa viitoare poate fi matematic campioană!
14
apr.
22:41
VideoAtacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
14
apr.
22:40
Mircea Lucescu revine în fotbal ca antrenor! Clubul uriaş cu care s-a înţeles „Il Luce”
14
apr.
22:30
VIDEOBenfica – Moreirense 3-0 a fost în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2 şi Gil Vicente – Sporting 0-4. Rezultatele etapei
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului
Liga 1 • 14 apr., 23:47
Gigi Becali, anunţ uluitor! Cum vrea să celebreze câştigarea campionatului: „Dacă reuşim asta, vin şi la meci”
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: "Păi noi suntem idioţi?"
Liga 1 • 14 apr., 23:46
Gigi Becali a dezvăluit ce i-a transmis lui Dan Şucu, după ce Rapid a ieşit din lupta la titlu: „Păi noi suntem idioţi?”
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca - Boavista, LIVE în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 14 apr., 22:41
Atacantul dorit de Gigi Becali, un nou gol în Liga Portugal! Rafa Mujica a înscris în Arouca – Boavista, LIVE în AntenaPLAY
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre "palma" primită de antrenorii români de la Gigi Becali
Liga 1 • 14 apr., 9:00
Costel Gâlcă, reacţie vehementă despre „palma” primită de antrenorii români de la Gigi Becali: „Nu conduce tot la FCSB!”