Închide meniul
Foto

Cum poate să arate fosta soție a lui Cristi Borcea, după ce a plătit peste 40.000 de euro pentru operațiile estetice

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2022, 17:56

Colaj cu Alina Vidican, Cristi Borcea și Claude Senhoretti

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea

Colaj cu Alina Vidican, Cristi Borcea și Claude Senhoretti / Hepta și Instagram

  • Alina Vidican, de nerecunoscut
  • Cum arată fosta soție a lui Cristi Borcea

Alina Vidican, una dintre fostele soții ale lui Cristi Borcea, s-a schimbat radical după ce a investit peste 40.000 de euro pentru operații estetice (VEZI ÎN GALERIA FOTO DE MAI JOS).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După divorțul de Cristi Borcea, Alina Vidican și-a schimbat radical nu doar viața, ci și înfățișarea. Vedeta este de nerecunoscut față de perioada când era la brațul celebrului afacerist.

Cum arată Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, după ce a investit 40.000 de euro în operații estetice

Până la vârsta de 35 de ani, Alina Vidican și-a făcut cel puțin cinci intervenții estetice. Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a pus silicoane, și-a făcut rinoplastie, operație la buric și și-a injectat pomeții și buzele.

Reclamă

Schimbarea majoră pe care a făcut-o a zdruncinat serios buzunarul Alinei Vidican. Pentru intervențiile estetice la care a apelat, vedeta a scos din buzunar peste 40.000 de euro, confom bzi.ro.

Alina Vidican și-a refăcut viața după ce a fost părăsită de Cristi Borcea. Femeia s-a căsătorit cu Claude Senhoreti, un milionar brazilian, și e în culmea fericirii.

Reclamă

Alina Vidican s-a căsătorit cu milionarul brazilian Claude Senhoreti anul trecut. După ce a fost părăsită de Cristi Borcea, femeia și-a găsit fericirea în brațele bărbatului de 46 de ani, care este pilot de curse și are un succes uriaș în afaceri.

Actualul soț al Alinei Vidican, mai bogat decât Cristi Borcea

Claude, care este pilot de curse, are afaceri cu bolizi de lux, din care a câştigat sume uriașe. Este CEO şi proprietar al unei companii care şi-a făcut un nume important în Florida. De altfel, la nuntă i-a făcut cadou Alinei un Lamborghini Murcielago al cărui preț se ridică și la 450.000 de dolari.

Au și apărut informații că sud-americanul este chiar mai bogat decât fostul patron al lui Dinamo. De altfel, cei doi s-ar fi întâlnit în România. Borcea i-ar fi cerut Alinei Vidican să îl cunoască pe cel care stă în preajma copiilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

Pilotul originar din Sao Paulo surprinde cu imaginile excentrice pe care le postează pe rețelele sociale. În garajul vilei în care locuiește are o colecție cu adevărat impresionantă, după cum se poate observa în galeria foto de mai jos.

Revista Capital a publicat topul anual ai celor mai bogați 300 de români. Cristi Borcea ocupă locul 79, cu o avere cuprinsă între 85 și 95 de milioane de euro.

Cum s-a răzbunat Cristi Borcea pe Alina Vidican

Fostul acţionar al lui Dinamo a decis să lichideze toate firmele din SUA, la care era Vidican era acţionar şi deţinea poziţii cheie, scrie playtech.ro.

Acb USA Porperties Inc, Acb USA LLC, Transpeco LLC și Aivid USA LLC sunt cele patru firme, care au fost înfiinţate de Borcea în Miami. Acestea sunt acum inactive.

Borcea a vândut şi apartamentul în care a locuit ai mulţi ani cu Vidican la Miami. Acesta valora 3 milioane de dolari, potrivit sursei citate.

Borcea şi Vidican au doi copii împreună. Alina primeşte o pensie alimentară de 10.000 de euro.

Cristi Borcea (51 de ani) are 9 copii cu 4 femei diferite. Patrick și gemenii Antonia Melissa și Angelo, cu Mihaela, George și Gloria, cu Alina Vidican, şi Carolyn, cu avocata Simona Voiculescu. Acestora li se adaugă cei pe care îi are cu Valentina Pelinel. Este vorba de Milan, Indira și Rania.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican
Diverse • 23 mart., 16:46
FOTO
Pasiunea secretă a fiului lui Cristi Borcea cu Alina Vidican: „A venit din America pentru asta!” Imagini rare
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion
Liga 1 • 23 mart., 11:21
Cristi Borcea a exultat după ce a auzit că Dinamo va avea un nou stadion! Fanii dinamovişti au motive să spere
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol
Diverse • 22 mart., 17:08
FOTO
Cu ce se ocupă fiica cea mare a lui Cristi Borcea în SUA! Mihaela Borcea a dat-o de gol: „S-a adaptat!”