Închide meniul

Cum s-a pozat soția lui El Chapo de ziua ei! Celebrul traficant, închis în SUA, nu o va mai putea atinge niciodată

Reclamă

Florian Ceafalău Publicat: 6 iulie 2020, 12:19 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:44

Cum s-a pozat soția lui El Chapo de ziua ei! Celebrul traficant, închis în SUA, nu o va mai putea atinge niciodată

Instagram

Emma Coronel

Cel mai mare traficant de droguri din lume, El Chapo Guzman, nu își va putea atinge soția niciodată. Acesta a fost închis pe viață în SUA, fără posibilitatea de a fi eliberat condiționat. Mai mult, este ținut într-un penitenciar de maximă siguranță în Colorado, acolo unde nu are voie să primească vizite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Singurele persoane care îl pot vedea sunt fiicele lui, gemene, de 11 ani. Acestea au fost în decembrie să își vadă tatăl, dar totul a fost făcut din spatele geamurilor. Chiar și mamei lui El Chapo, care este foarte în vârstă, i-a fost refuzat accesul.

La 63 de ani, El Chapo nu își va mai vedea soția cu 32 de ani mai tânără. Aceasta tocmai ce a împlinit 31 de ani și s-a pozat pe instagram pentru fanii săi. Femeie are aproape 50.000 de urmăritori și a primite sute de mesaje de felicitare.

Emma Coronel, pe numele ei, a pozat cu o coroană, ca o regină, și o haină de piele și blană, stârnind admirația fanilor.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și