Închide meniul

(P) Cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2023, 12:13 / Actualizat: 9 iunie 2023, 19:59

(P) Cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig

Cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig

Cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig / Shutterstock

Cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig. Vreme de decenii, jocul de bingo a reprezentat o formă de distracție populară în rândul adulților din Europa și din alte părți ale lumii. Exista, parcă, ceva fermecător în faptul că bunica stătea într-o sală de bingo, cu markerul în mână, o cafea lângă și 10 cărți de bingo în față.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu aproximativ 10 ani, companii prestigioase de software pentru jocuri de noroc online precum Playtech sau Cozy Games au adus bingo-ul online în atenție publicului larg. În prezent, există milioane de oameni din întrega lume care se bucură de oportunitatea de a juca bingo din confortul propriei case.

Cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig. Alege un site de bingo online sigur și de încredere

Dacă și tu intenționezi să te alături jucătorilor de bingo online, mai mult ca sigur vei dori să-ți îmbunătățești șansele de câștig, presupunând că acest lucru este posibil. Indiferent dacă te consideri un jucător de bingo experimentat sau începător, iată câteva sfaturi pe care să le folosești pentru a-ți îmbunătăți șansele la bingo online!

La un simplu search, vei observa că există sute de site-uri de bingo online din care să alegi. Majoritatea site-urilor sunt sigure și securizate. Dar există și câțiva operatori necinstiți în căutarea unor jucători mai puțin suspicioși. Nu vrei să fii unul dintre acei jucători! Iată câteva criterii de care să ții cont pentru a alege un site de bingo online de încredere:
• rămâi pe site-uri de bingo autorizate și reglementate;
• citește recenzii de pe site-urile de specialitate;
• caută site-uri de bingo cu număr mare de câștiguri înregistrate;
• alege site-uri care folosesc platforme software de top.

Achiziționează mai multe bilete de bingo online

În primul rând, este important să fii all-in pentru a câștiga, nu-i așa? Ei bine, ipotetic vorbind, vei avea mult mai multe șanse de a câștiga un premiu dacă achiziționezi mai mult de un bilet. Desigur, este nevoie doar de o singură linie de numere pentru a câștiga. Însă cu cât ai mai multe bilete, cu atât ai mai multe șanse de câștig.
Selectează sala de bingo online potrivită

O altă modalitate de a-ți crește șansele de a câștiga la bingo online este să alegi o sală de bingo cu mai puțini jucători. E drept că aceste săli vor avea premii mai mici de pus la bătaie, însă va exista mai puțină concurență. Cu cât sunt mai mulți jucători într-o sală de bingo, cu atât va fi mai greu să câștigi.

Unele site-uri de bingo de top ar putea avea chiar și sute de jucători care participă la același joc în același timp, ceea ce înseamnă șanse de câștig substanțial mai mici. Cu toate acestea, jackpot-urile vor fi mult mai mari, așa că totul depinde de preferințele tale personale – dacă dorești să câștigi puțin sau să-ți asumi un risc și să câștigi mai mult!

Cunoaște diferite sisteme de bingo

Iată cum să joci bingo online și să-ți mărești șansele de câștig. Mulți dintre jucătorii de bingo afirmă că mizează pe anumite sisteme de bingo pentru a-și mări șansele de câștig. Deși nu există absolut nicio modalitate de a determina ce numere sunt susceptibile în comparație cu altele, totuși unii jucători de bingo cred că anumite sisteme funcționează. Iată câteva dintre sistemele de bingo pe care unii jucători adoră să le folosească!

Sistemul lui Tippet

Leonard Henry Caleb Tippett era un cunoscut statistician englez, ce a sugerat că:
• într-un joc de tipul 75-Ball, cu cât jocul durează mai mult, cu atât ar trebui să optezi pentru numere aproape de 38 (numărul median);
• etapele incipiente ale jocului indică faptul că vei marca mai multe numere mai aproape de 1 și 75, iar în etapele ulterioare ale jocului vei fi mai aproape de 38;
• pentru jocurile scurte jucătorii ar trebui să folosească numere apropiate de 1 și 75, iar pentru jocurile lungi numere apropiate de 38.

Și aici vine argumentul: cum poți prezice care jocuri vor fi mai lungi decât altele? Acest sistem de joc este mai mult o teorie decât dovedit, așa că, din păcate, s-ar putea ca sistemul lui Tippet să nu funcționeze.

Sistemul lui Granville

Acest sistem de bingo a fost inventat de Joseph E. Granville, un analist matematic care obișnuia să facă predicții îndrăznețe cu privire la investiții. Acest sistem sugerează ca jucătorii să aleagă numere de bingo care fac cartonașul simetric și sistematic, precum:
• un echilibru de numere pare și impare;
• un echilibru de numere mici și mari;
• biletul de bingo ar trebui să aibă același volum de numere care se termină cu 1,2,3,4, etc.

Sistemul său vizează că, dacă înțelegi adevăratul concept de probabilitate, vei înțelege de ce are sens să alegi numere astfel. Însă, din nou, cum poți prezice numerele care vor urma? Merită încercat, chiar dacă această teorie nu este chiar dovedită!

În continuare îți vom prezenta câteva reguli generale pe care trebuie să le urmezi atunci când joci bingo online, indiferent dacă te preocupă sau nu câștigul. Dacă vei respecta următoarele reguli, atunci este mai probabil să rămâi la joc pentru o perioadă mai lungă de timp, crescând astfel șansele de a câștiga, într-un final.

Ține cont de câteva reguli de bingo

1. Stabilirea bugetului este importantă

Atunci când joci bingo online, bugetul este important. Poate fi destul de ușor să cheltui bani rapid într-un interval de timp scurt, așa că prima regulă este să-ți stabilești un buget de bingo. Dacă vei cheltui cât ți-ai propus inițial, este mai probabil să te întorci la joc pentru a obține mai mult.

2. Joacă bingo online când ești într-o bună dispoziție

Poate suna pueril, însă uneori este contraproductiv să joci bingo online atunci când ești într-o dispoziție proastă. Aceasta poate duce la irosirea banilor, la cumpărarea de prea multe bilete și la a te sătura de joc sau a renunța complet la joc. În general, dacă ești într-o bună dispoziție, este mai probabil să faci alegeri mai inspirate.

3. Practica te perfecționează

Dacă ești începător în lumea bingo-ului online, atunci testează site-urile care oferă jocuri gratuite de bingo. Află cum funcționează totul, înainte de a începe să investești bani în acest joc. Aceasta este oportunitatea ideală și de a descoperi ce site-uri îți plac sau de a afla ce tip de jocuri de bingo online preferi.

4. Joacă bingo online responsabil

Jocul de bingo online ar trebui să fie o experiență distractivă și interesantă. Dacă distracția începe să dispară, atunci probabil ar trebui să te gândești să iei o pauză de la site-urile de bingo și să te întorci, mai apoi, cu forțe proaspete. De asemenea, există modalități prin care îți poți seta limite de cheltuieli, dacă simți nevoia. Acest lucru te va ajuta să te bucuri de joc și să revii pe site fără nicio grijă.

Din nefericire, nu există o soluție magică care să te ajute să câștigi jocuri de bingo online. Însă dacă vei ține cont de sfaturile și recomandările oferite în acest articol cu siguranță vei reuși să-ți îmbunătățești șansele de câștig. Cine știe, poate în curând vei reuși să exclami: BINGO!

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

22:40

Eliza Samara – Man Kuai, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (duminică, 7:45)! Românca luptă la WTT China Smash

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 LIVE VIDEOBenfica – Gil Vicente se joacă ACUM, în AntenaPLAY. Meciul serii din Liga Portugal 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru 5 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și