Închide meniul
Foto

Cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat! Adriana arată impecabil la 45 de ani

Antena Sport Publicat: 15 iulie 2023, 15:00

Reclamă
Cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat! Adriana arată impecabil la 45 de ani

Cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă de invidiat

Adriana Petrescu, în Bali / Instagram

S-a aflat cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă fizică de invidiat. Adriana Petrescu are 45 de ani şi arată impecabil, dezvăluind că practică mult sport şi nu a apelat niciodată la intervenţii estetice.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adriana este partenera lui Dan Petrescu de mai bine de 20 de ani. Cei doi au împreună şi o fiică, pe nume Jennifer.

Cum se menţine soţia lui Dan Petrescu într-o formă de invidiat

Adriana Petrescu a dezvăluit care este ritualul frumuseţii sale. Aceasta susţine că hidratarea este cheia tenului său impecabil, şi susţine că serumurile şi cremele sunt nelipsite din rutina ei.

De asemenea, partenera antrenorului lui Jeonbuck a mai spus că nu a apelat niciodată la intervenţii chirugicale, fiind adepta frumuseţii naturale.

„Pentru mine, frumusețea înseamnă, înainte de orice altă definiție, sănătate. Ca să funcționeze corect, fiecare celulă din corp are nevoie de apă. Hidratarea organismului, a pielii, a părului este vitală. Dimineața, beau apă cu lămâie, iar apoi, pe tot parcursul zilei, consum multă, multă apă. Cremele, serumurile și măștile hidratante sunt de asemenea nelipsite din beauty kit-ul meu.

Reclamă

Nu mi-am făcut nicio operaţie estetică şi nici nu intenţionez să apelez la chirurgie. Într-o societate în care tot mai multe femei recurg la tratamente invazive de înfrumuseţare, eu continui să promovez frumuseţea naturală şi menţinerea acesteia prin metode non-invazive”, a declarat Adriana Petrescu, într-un interviu acordat pentru prosport.ro.

Motivul pentru care actuala soție a lui Dan Petrescu l-a lăsat singur în România și s-a mutat la Dubai

Dan Petrescu este cel care a dezvăluit care este motivul pentru care actuala sa soție, Adriana Petrescu, s-a mutat la Dubai, acolo unde stă cu fiica celor doi, Jennifer. Adriana s-a săturat să se plimbe dintr-o țară în alta, în funcție de echipele antrenate de ”Bursuc”.

Astfel, Petrescu a ales să rămână departe de familie, care s-a mutat la Dubai. Acesta fiind un alt sacrificiu pe care fostul mare internațional îl face pentru a practica meseria care i-a adus atâtea satisfacții.

Reclamă 4 / 0/3

”Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus: «noi trebuie să rămânem undeva». Dar au înțeles situația și mă bucur foarte mult„, a spus Dan Petrescu, conform libertatea.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-3. Safranko a reușit hattrick-ul! Partida s-a reluat, iar scandările xenofobe continuă! 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Verstappen, primul în antrenamente. Calificările de la sprint, de la 23:15 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” Vezi toate știrile
Citește și