Închide meniul

Motivul pentru care actuala soție a lui Dan Petrescu l-a lăsat singur în România și s-a mutat la Dubai

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 februarie 2023, 22:03 / Actualizat: 19 iulie 2023, 19:47

Dan Petrescu este cel care a dezvăluit care este motivul pentru care actuala sa soție, Adriana Petrescu, s-a mutat la Dubai, acolo unde stă cu fiica celor doi, Jennifer. Adriana s-a săturat să se plimbe dintr-o țară în alta, în funcție de echipele antrenate de ”Bursuc”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, Petrescu a ales să rămână departe de familie, care s-a mutat la Dubai. Acesta fiind un alt sacrificiu pe care fostul mare internațional îl face pentru a practica meseria care i-a adus atâtea satisfacții, la CFR Cluj.

Motivul pentru care actuala soție a lui Dan Petrescu l-a lăsat singur în România și s-a mutat la Dubai

Cei doi sunt căsătoriți de peste 20 de ani, iar Petrescu a antrenat echipe din Polonia, Rusia, China, Arabia Saudită sau Turcia, înainte să revină în Liga 1, la CFR.

”Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate. E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în alta încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus: «noi trebuie să rămânem undeva». Dar au înțeles situația și mă bucur foarte mult„ a spus Dan Petrescu, conform libertatea.ro.

Soţia lui Dan Petrescu, pasionată de fitness

Dan Petrescu a obţinut performanţe uriaşe în cariera de jucător şi în cea de antrenor, dar are parte de multe satisfacţii şi în viaţa privată. Soţia tehnicianului de la CFR Cluj arată senzaţional.

Reclamă

Adriana Petrescu are 46 de ani, dar îşi ascunde vârsta. A făcut atletism şi are în spate o carieră de modeling de invidiat.

„Am învăţat încă de la 17 ani, când am plecat din România cu primul contract de modelling, că succesul în această carieră depinde atât de frumuseţe, cât şi de puterea interioară. Iar după părerea mea, ca să excelezi într-un domeniu este nevoie de disciplină, muncă susţinută şi sacrificii. De încrederea în propria persoană, dar şi de susţinerea celor dragi.

Privind în urmă, viaţa mea a avut suişuri şi coborâşuri ca a oricărei alte persoane. Au fost momente în care mă cuprindea oboseala, momente în care munceam când alţii erau în vacanţă sau când lipseam de la masa de Crăciun pentru că eram la mii de kilometri distanţă, onorând contracte.

Reclamă 4 / 0/3

Fiind o persoană pozitivă, depăşeam cu uşurinţă orice încercare şi mă bucuram de magia fiecărei clipe. Şi aşa cum era de aşteptat, atunci când eşti recunoscător pentru ceea ce ai, soarta te răsfaţă. Iar pe mine soarta m-a răsfăţat din plin, dăruindu-mi-l ca soţ pe sufletul meu pereche şi o fetiţă minunată

Echilibrul, stilul de viaţă sănătos, sportul şi atitudinea pozitivă sunt principiile după care m-am ghidat întreaga viaţă, şi nu le-am aplicat doar în cariera de model„, a transmis Adriana Petrescu pe site-ul ei oficial.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:39 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” Vezi toate știrile
Citește și