Închide meniul
Foto

Cum se răsfață Simona Halep, la nici două săptămâni după ce a divorțat de Toni Iuruc! Imagine „savuroasă” din intimitate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 septembrie 2022, 17:50

Cum se răsfață Simona Halep, la nici două săptămâni după ce a divorțat de Toni Iuruc! Imagine „savuroasă” din intimitate

Simona Halep se răsfață la micul dejun

Simona Halep, alături de Toni Iuruc / Instagram Simona Halep

S-a aflat cum se răsfață Simona Halep, la nici două săptămâni după ce a divorțat de Toni Iuruc. Campioana noastră își face toate poftele când vine vorba de mâncare, iar asta se poate observa și în ultima imagine distribuită pe rețelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele de divorț pe 8 septembrie, iar fostul lider WTA dă semne că a trecut peste perioada grea și începe să se simtă mai bine.

Cum se răsfață Simona Halep, la nici două săptămâni după ce a divorțat de Toni Iuruc

Dovadă stă și ultima postare din mediul online. Marți dimineață, dubla campioană de Grand Slam a distribuit pe contul de Instagram o fotografie de la micul dejun. „Simo” a ales să savureze o cafea, împreună cu câteva croissante.

„Bună dimineața”, a scris Simona Halep pe Instagram, adăugând și un emoticon în formă de inimă alături de imaginea „savuroasă” cu desertul.

Simona Halep se bucură de micul dejun
Simona Halep se răsfață la micul dejun / Instagram Simona Halep

Simona și-a obișnuit fanii de-a lungul timpului cu astfel de postări, demonstrând că are o pasiune specială pentru cafea.

Reclamă

Simona Halep nu va mai juca în 2022, după ce s-a operat la nas

Simona Halep a anunțat că nu va mai juca în 2022. „Simo” a luat această decizie din cauza operaţiei la nas (rinoplastie). Fostul lider WTA a dezvăluit, de pe patul de spital, că actualul sezon s-a încheiat pentru ea.

Simona a precizat că se concentrează exclusiv asupra recuperării şi că e gata să revină cu forţe proaspete în 2023. Sportiva în vârstă de 30 de ani le-a transmis fanilor că mai are multe de arătat pe terenul de tenis.

„Nu ştiu cât de mult îmi va lua recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la altceva. Ceea ce este sigur, în acest an nu voi mai putea juca în niciun turneu. Sezonul meu 2022 s-a încheiat. 2022, ai fost un an interesant! Ne vedem în 2023. Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit”, a anunţat Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep a vorbit din nou şi despre retragere. A dezvăluit că şi-a îndeplinit principalul obiectiv trasat alături de Patrick Mouratoglou, acela de a reveni în TOP 10.

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vreau să vă împărtășesc sentimentele mele.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în TOP 10. Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional.

Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick, unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet, am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în TOP 10. Obiectiv îndeplinit„, a mai spus Simona Halep.

Simona ocupă, în momentul de faţă, locul 9 în clasamentul WTA. A coborât două locuri după ce a fost eliminată încă din primul tur la US Open.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și