Închide meniul

Simona Halep nu va mai juca în 2022, după ce s-a operat: „S-a încheiat!”. Ce le-a transmis fanilor în privinţa retragerii din tenis

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 septembrie 2022, 14:15 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 14:23

Simona Halep a făcut anunţul momentului şi a anunţat că nu va mai juca în 2022. „Simo” a luat această decizie din cauza operaţiei la nas. Fostul lider WTA a dezvăluit, de pe patul de spital, că actualul sezon s-a încheiat pentru ea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

SoSimona a precizat că se concentrează exclusiv asupra recuperării şi că e gata să revină cu forţe proaspete în 2023. Sportiva în vârstă de 30 de ani  le-a transmis fanilor că mai are multe de arătat pe terenul de tenis.

„Nu ştiu cât de mult îmi va lua recuperarea, dar pentru moment nu mă gândesc la altceva. Ceea ce este sigur, în acest an nu voi mai putea juca în niciun turneu. Sezonul meu 2022 s-a încheiat. 2022, ai fost un an interesant! Ne vedem în 2023. Simt că mai am multe de arătat pe terenul de tenis şi mai am obiective de îndeplinit”, a anunţat Simona Halep pe contul ei de Facebook.

Simona Halep nu va mai juca în 2022, după ce s-a operat

Simona Halep a vorbit din nou şi despre retragere. A dezvăluit că şi-a îndeplinit principalul obiectiv trasat alături de Patrick Mouratoglou, acela de a reveni în TOP 10.

Reclamă

„Bună tuturor. Aș dori să vă informez despre situația mea actuală, să reflectați la ceea ce s-a întâmplat anul acesta. Așa cum am făcut-o întotdeauna, vreau să vă împărtășesc sentimentele mele.

După cum știți deja cu toții, pentru că am vorbit despre asta de multe ori, în februarie am fost foarte aproape să mă retrag din tenis pentru că nu credeam că am suficientă putere să revin în TOP 10. Treceam prin multe momente anxioase și m-am gândit că este timpul să mă opresc pentru că este nesănătos emoțional.

Apoi am avut noroc să descopăr Academia lui Patrick, unde am simțit atâta pasiune încât mi-a redat pasiunea pentru tenis. Datorită lui Patrick, încet-încet, am început să cred că încă mai pot juca un nivel bun de tenis. Am fost complet deschisă la tot ce mi-a spus să fac, cum ar trebui să o fac și cât de mult ar trebui să fac. Am făcut totul din plin.
Obiectivul meu a fost foarte clar: mi-am dat un an să revin în TOP 10. Obiectiv îndeplinit„, a mai spus Simona Halep.

Reclamă 4 / 0/3

Simona ocupă, în momentul de faţă, locul 9 în clasamentul WTA. A coborât două locuri după ce a fost eliminată încă din primul tur la US Open.

A fost o lună teribilă pentru „Simo”, care a şi divorţat de Toni Iuruc. Cei doi s-au despărţit, la notar, la mai puţin de un an după ce s-au căsătorit civil.

Ion Ţiriac îi cere Simonei Halep să uite de locul 1 WTA

Ion Ţiriac (83 de ani) nu o menajează pe Simona Halep (30 de ani), campioana noastră care a fost eliminată încă din primul tur la US Open 2022. Fostul jucător de tenis ştie care este marele minus al fostului lider WTA. „Este extraordinar de rapidă, dar se mişcă prost!„, a declarat miliardarul român. S-a aflat şi care este motivul incredibil pentru care Ion Ţiriac nu se uită la meciurile Simonei Halep

Halep este un fenomen care s-a născut exact ca Năstase. Simona Halep datorează totul familiei care a împins-o și pe urmă ei însăși, care s-a sacrificat fizic și psihic.

Un multitalent, o jucătoare care a avut mult succes, care a făcut o diferență mare în România în lumea sporturilor și probabil că o să rămână una din cele mai mari personaje ale societății române, nu numai a sportului românesc.

Simona Halep are un caracter bine definit al ei, care cu partea bună, partea medie și partea mai puțin bună e încă destul de tânără pentru tenis. Mai poate să ducă sigur în tenis de încă cinci sau șase ani dacă vrea, dar doi, trei ani poate să-i ducă foarte bine.

Atenție numărul unu, greu cu generația de astăzi. Numărul unu e departe, după părerea mea. Da! Atâta timp cât este competitivă, sigur că merită să joace. Ca să ajungi pe numărul unu e puțin mai greu. După câte văd joacă destul de puțin la turnee, nu se înghesuie la turnee„, a declarat Ion Ţiriac pentru antena3.ro.

Reclamă

Fostul mare jucător de tenis a dezvăluit că nu mai poate urmări meciurile Simonei din cauza unei „deformări profesionale”.

Eu în primul rând la tenis am o deformare profesională atât de mare încât nu pot să mă bucur de un meci de tenis. Mă bucur de fotbal.

Eu am spus totdeauna și spun un lucru care e foarte greu de înțeles pentru un telespectator sau chiar pentru un sportiv din când. Simona este o jucătoare extraordinar de rapidă, dar care se mișcă prost„, a precizat miliardarul român.

Recomandări
  • Simona Halep nu va mai juca niciun meci în 2022
  • iFight Heroes este vineri, de la 19:00 pe AntenaPLAY, şi pe Antena 1, de la 23:45

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și