Închide meniul

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial! Imagini cu cei doi la notar

Reclamă

Publicat: 8 septembrie 2022, 15:56

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial! Imagini cu cei doi la notar

Ce a putut spune Toni Iuruc, după ce Simona Halep a fost audiată

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat / Instagram

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial. Cei doi au fost la notar pentru a semna actele de divorţ. Despărţirea a venit la mai puţin un an de la cununia civilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi Toni Iuruc au mers la un birou notarial din Nordul Capitalei, acolo unde au semnat actele de divorţ,

Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat

Pe 17 septembrie 2021, cei doi se cununau civil. Nunta era programată pentru luna noiembrie a acestui an, însă totul s-a anulat din cauza deciziei care a luat prin surprindere o ţară întreagă.

Vezi AICI imagini cu cei doi de la divorţ. 

Simona Halep, dispusă să plece definitiv din România

Simona Halep e dispusă să plece definitiv din România după divorțul de Toni Iuruc. Campioana din tenis a hotărât să se stabilească în străinătate. Simona Halep și Toni Iuruc divorțează la doar un an după ce s-au căsătorit civil. Bărbatul a confirmat despărțirea de jucătoarea de tenis. „Simo” ar urma să-și transforme viața după ce povestea sa de dragoste s-a încheiat.

Reclamă

Conform orangesport.ro, Simona Halep plănuiește să se stabilească în Franța, la Nisa, oraș de care s-a îndrăgostit. Campioana din tenis și-ar fi informat deja familia că vrea să plece defintiv din România.

În Franța, Simona ar putea să se refugieze departe de tensiunile divorțului de Toni Iuruc.

Sursa citată anunță că, în urmă cu câteva luni, Simona Halep chiar i-a făcut mamei sale, Tania, un tur al spectaculosului Nisa, pentru a-i prezenta orașul unde urmează să se stabilească.

Reclamă 4 / 0/3

Lângă Nisa se află și academia de tenis a antrenorului Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, astfel că lui „Simo” i-ar fi mai ușor să colaboreze cu acesta.

Simona Halep va împlini 31 de ani pe 27 septembrie.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

Recomandări
  • Simona Halep şi Toni Iuruc au divorţat oficial
  • Cei doi au fost la un birou notarial

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off 22:15 Farul Constanța – CFR Cluj 5-1. Umilinţă pentru ardeleni! Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni s-au întrecut în goluri fabuloase! Vezi toate știrile
Citește și