Închide meniul
NEWS ALERT

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep: „De restul se vor ocupa avocaţii!”. Anunţ bombă!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 septembrie 2022, 18:54

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep: „De restul se vor ocupa avocaţii!. Anunţ bombă!

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Simona Halep şi Toni Iuruc / Instagram

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep. Anunţul bombă vine la nici un an după ce omul de afaceri s-a căsătorit cu fostul lider WTA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuruc şi Halep îşi făceau planuri pentru nunta cu peste 300 de invitaţi, care urma să aibă loc în acest an. Totuşi, au luat decizia să pună capăt căsniciei lor.

Toni Iuruc a confirmat că divorţează de Simona Halep

Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!” a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.

Cu câteva ore în urmă, soţul Simonei Halep refuzase să ofere detalii despre zvonurile care au făcut imediat înconjurul României. ”Nu comentez, nu pot să comentez”, a spus şi fratele Simonei Halep, Nicolae Halep.

Motivul principal al divorţului ar fi legat de pauzele uriaşe în care cei doi nu petrec timp împreună, ţinând cont de desele turnee la care participă Simona.

Reclamă

Nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc ar fi trebuit să aibă loc la Cazinoul din Sinaia, pe 13 noiembrie, şi ar fi fost trimise şi peste 300 de invitaţii. Toni Mihale, prietenul din compilărie al lui Iuruc, şi partenera acestuia urmau să le fie naşi.

Ilie Năstase, prima reacţie după anunţul şoc că Simona Halep divorţează

Ilie Năstase este a cincea căsnicie, după ce a divorţat de Dominique Grazia, Alexandra King, Amalia Teodorescu şi Brigitte Sfăt. Fostul mare jucător de tenis s-a ferit să vorbească despre problemele cu care se confrunta „Simo”.

„Nasty” asigură că nu este interesat de ştirea care a surprins pe toată lumea, mai ales că Halep şi Iuruc au făcut cununia civilă cu un an în urmă. Ilie Năstase a participat atunci la eveniment.

Reclamă 4 / 0/3

E o ştire care nu mă interesează şi nu pot s-o comentez. Nu fac parte din familia Simonei Halep şi nu am informaţii despre ce se întâmplă între ei„, a reacţionat Ilie Năstase pentru Antena Sport.

Simona Halep şi Toni Iuruc au devenit oficial soţ şi soţie pe 15 septembrie 2021. Au sărbătorit în Constanţa, iar printre sutele de invitaţi au fost Gică Hagi, Gică Popescu şi Ilie Năstase.

„Simo” şi deja fostul ei soţ au venit la restaurant într-o maşină de 250.000 de euro şi au atras atenţia prin ţinuta aleasă. Halep a radiat de fericire încă din momentul în care şi-a făcut apariţia la nunta de poveste.

Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil în septembrie 2021

Simona Halep s-a căsătorit civil cu Toni Iuruc în luna septembrie a anului trecut. La scurt timp după eveniment, fosta campioană de la Roland Garros și Wimbledon a dezvăluit că visează să aibă 3 copii, dar în cele din urmă crede că va avea 2.

Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (n.r. – se amuză). Eu pot dansa toată noaptea, am făcut asta la nuntă. Sunt ‘all in’ la așa ceva. Anul viitor va fi nunta tradiţională, cea de la biserică.

Am timp suficient să aleg rochia de mireasă… un an mai exact! Încă nu știu de care să îmi iau. Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt„, a declarat Halep într-un interviu din luna noiembrie.

Reclamă
Recomandări
  • Simona Halep şi Toni Iuruc vor divorţa
  • Anunţul uluitor făcut de soţul Simonei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” Vezi toate știrile
Citește și