Închide meniul
Foto

Cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile. Denisa, apariţie răvăşitoare la piscină!

Publicat: 24 iunie 2023, 17:16

Reclamă
Cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile. Denisa, apariţie răvăşitoare la piscină!

Cum îşi răsfaţă Angelo Borcea pe iubita sa

Denisa, alături de Angelo Borcea / Colaj Instagram

S-a aflat cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile. Angelo Borcea tocmai a împlinit 20 de ani şi se relaxează, în vacanţă, cu iubita lui. Denisa este cea care ar putea deveni prima noră a fostului patron de la Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denisa studiază la Facultatea de Arhitectură și Urbanism din Timișoara. Este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). S-a cunoscut deja cu părinţii lui Angelo şi au apărut zvonuri că ar putea urma o nuntă.

Cum se tachinează fiul lui Cristi Borcea cu tânăra care i-a sucit minţile

Fiul lui Cristi Borcea s-a dus alături de iubită în Halkidiki. Angelo a postat o imagine alături de tânăra cu care este de mai mult timp într-o relaţie, moment în care au început tachinările.

Sunt mai bronzată în realitate„, i-a transmis Denisa.

Ai vrea tu să fii ca mine„, i-a răspuns imediat Angelo.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Angelo Borcea (@angeloborcea)

Iubita lui Angelo Borcea a postat apoi o fotografie la piscină. A avut o apariţie de senzaţie şi a fost remarcată imediat de urmăritorii ei de pe Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

Încă lucrezi la bronz?„, a fost întrebată de Angelo. „Nu, că stau bine şi pe bronz„, i-a răspuns Denisa.

Mihaela Borcea, dezvăluiri fără precedent despre baiatul său cel mic

Angelo Borcea şi-a sărbătorit ziua de naştere în Grecia, alături de iubita şi de mama lui. Cristi Borcea şi sora lui geamănă, Melissa, au lipsit de la petrecere.

La multi ani, dragostea mea! Îmi doresc ca sufletul tău să rămână la fel de frumos ca atunci când te-am cunoscut. Voi fi cu tine în orice moment al vieții. Te iubesc!„, a fost mesajul primit de la Denisa, de ziua lui.

Petrecem în Grecia cu băiatul. Fata e în America, acolo studiază. Nu avea cum să vină. O pupăm de la distanță, pe chat. O vom sărbători cu un tort, în lipsă.

Tatăl său l-a sărbătorit deja în București. Acum e cu mama. Eu îi voi face o petrecere surpriză. Și ceva bănuți, ca și cadou. Pentru că acum e mare. Noi vrem ca toți copiii noștri să aprecizeze fiecare lucru pe care-l primesc. Nu suntem chiar singuri aici. Am ales și un dress cod pentru această petrecere care trebuie respectat”, a spus Mihaela Borcea pentru cancan.ro.

Mihaela Borcea a continuat cu dezvăluirile şi a spus că Angelo a fost cel mai apropiat de ea dintre toţi copiii pe care îi are cu Cristi Borcea.

Angelo a fost tot timpul apropiat de mine foarte mult, el e cel mai mămos. Ursulețul. Era într-o competiție cu celălalt băiat. Deși sunt cinci ani diferență. Cel mare venea la spital, îmi pupa burtica. Și spunea că abia așteaptă să-și cunoască frații. Dar când a ajuns acasă și a văzut el că s-au schimbat rolurile, nu mai era așa”, a mai spus Mihaela Borcea.

Reclamă

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei

Cu o avere estimată la peste 80 de milioane de euro, fostul patron al lui Dinamo are 9 copii cu 4 femei. A lăsat de înţeles, de mai multe ori, că nu vrea să se oprească aici.

Omul de afaceri a mai fost însurat cu Mihaela Borcea (între anii 1988-2011) și cu Alina Vidican (2011 – 2016). Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull Vezi toate știrile
Citește și