Închide meniul
Foto

Cumnata Simonei Halep este o frumuseţe ieşită din comun. Care este relaţia dintre cele două

Valentin Pîrcălabu Publicat: 23 august 2023, 10:03

Reclamă
Cumnata Simonei Halep este o frumuseţe ieşită din comun. Care este relaţia dintre cele două

Luminiţa Halep este cumnata Simonei Halep

Instagram Luminiţa Halep

Cumnata Simonei Halep este o frumuseţe ieşită din comun. Este vorba de Luminiţa, soţia fratelui Simonei Halep.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Simona Halep şi cumnata sa au o relaţie excelentă. Cele două se înţeleg de minune şi nu de puţine ori s-au afişat împreună şi la evenimente publice. Luminiţa este soţia lui Nicolae, singurul frate al Simonei Halep.

Cumnata Simonei Halep este o frumuseţe ieşită din comun

Luminiţa Halep este o femeie extrem de frumoasă şi, în acelaţi timp, discretă şi elegantă. Soţia fratelui Simonei Halep întoarce toate privirile la fiecare apariţie. (VEZI IMAGINI DE SENZAŢIE CU LUMINIŢA HALEP ÎN GALERIA FOTO)

Luminiţa şi fratele Simonei Halep au împreună 2 copii: pe Tania şi pe micuţul Stere. Luminiţa Halep a studiat la Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi provine dintr-o familie de muzicieni.

Reacţia americanilor după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023

Reacţia americanilor după ce Simona Halep a fost exclusă de la US Open 2023 nu a întârziat să apară. Simo nu şi-a aflat încă pedeapsa în scandalul de dopaj, deşi a trecut un an de când a jucat ultima oară un meci de tenis oficial.

Reclamă

„Halep se chinuie de la US Open de anul trecut să își demonstreze nevinovăția. De atunci, ea a ieșit din primele 1.000 de jucătoare din lume și va rămâne fără clasament. După ce a primit o a doua acuzație anti-doping în mai, ea a lovit atunci în ITIA pentru că i-a ucis reputația.

Audierile au avut loc la Londra recent, dar verdictul a tot fost amânat. A fost luată în discuție o potențială pedeapsă de 2 ani, care va fi apoi atacată la TAS. Asta înseamnă un proces îndelungat pentru Simona Halep”, au scris cei de la Tennis Up To Date.

Simona Halep, pe locul 1140 în clasamentul WTA. A coborât 562 de poziţii şi mai are 10 puncte

Simona Halep nu a mai jucat de un an în circuitul profesionist şi a ajuns pe locul 1140 în clasamentul WTA. Dubla câştigătoare de Grand Slam a coborât 562 de locuri, în această săptămână, după decizia celor de la ITIA de a o suspenda temporar din circuitul profesionist.

Reclamă 4 / 0/3

Simona Halep mai are în acest moment doar 10 puncte, iar, în locul ei, în postura de prima rachetă a României se află Sorana Cîrstea, cea care ocupă locul 30, cu 1405 puncte.

După o cădere de un loc, Irina Begu este pe 40, cu 1197 puncte. Pe locul 59 se menţine Ana Bigdan, cu 952 de puncte. Jaqueline Cristian este pe locul 100, după o urcare de două locuri, cu 711 puncte.

Lider continuă să fie poloneza Iga Swiatek, cu 9955 de puncte, urmată de belarusa Arina Sabalenka, cu 8746 de puncte, şi de americanca Jessica Pegula, cu 5945 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și