Închide meniul
Foto

Cuscra lui Laurențiu Reghecampf a dat lovitura. Vestea uriașă primită de mama Asianei Peng, după ce l-a făcut praf pe soțul Anamariei Prodan

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 ianuarie 2022, 16:59 / Actualizat: 27 martie 2023, 19:19

Cuscra lui Laurențiu Reghecampf a dat lovitura. Vestea uriașă primită de mama Asianei Peng, după ce l-a făcut praf pe soțul Anamariei Prodan

Asiana Peng și Luca Reghecampf sunt într-o relație

Colaj Fanatik / Instagram

Cuscra lui Laurențiu Reghecampf a dat lovitura. Mama Asianei Peng a câștigat un proces cu IPJ Ilfov după ce a fost amendată pentru un presupus scandal cu o vecină din Corbeanca, scrie wowbiz.ro. Femeia primise o amendă de 200 de lei pentru că și-ar fi jignit vecina din cartierul în care locuiește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mama Asianei Peng, cuscra lui Laurențiu Reghecampf, a dat lovitura

Silvana Peng a câștigat procesul cu poliția datorită unei probleme la încheierea procesului verbal. Mai precis, femeia care a reclamat că a fost agresată verbal de doamna Peng a semnat actul ca martor. Însă aceasta nu poate fi în același timp și martor și ”persoană lezată”.

”Petenta a fost sancționată pe motiv că i-ar fi adresat cuvinte și expresii jignitoare numitei N. T., care a și semnat procesul-verbal în calitate de martor-asistent, ca urmare a unui pretins refuz din partea petentei de a fi semnat actul.

Cum petenta contestă refuzul, afirmând că nici nu a știut de prezența agentului constatator până în momentul în care a primit acasă procesul-verbal, iar singura persoana ce ar putea declara dacă cele consemnate de către organul de poliție sunt conforme realității este chiar persoana pretins a fi fost lezată de către petentă, N. T., instanța conchide, în virtutea principiului in dubio pro reo (dubiul profită persoanei acuzate), că singura soluție pentru remedierea viciilor vădite ale încheierii procesului-verbal este anularea acestuia”, se arată în decizia instanței.

Mama Asianei a câștigat procesul pe fond, însă nu a scăpat de amendă până la rămânerea definitivă a deciziei judecătorești. În cazul de față, apelul se va judeca începând cu luna martie.

Reclamă

Silvana Peng, în război cu Laurențiu Reghecampf

Cea care i-ar putea fi cuscră lui Laurențiu Reghecampf s-a revoltat când a văzut scandalul din familie. Mama iubitei fiului lui Reghecampf, Silviana Peng, nu a menajat pe nimeni.

Iubita lui Laurențiu Reghecampf nu este deloc pe placul Silvianei Peng. De vină ar fi atât faptul că i-a stricat căsnicia Anamariei Prodan, dar și afacerile în care i-a implicat pe Luca și pe Asiana. Cu toții ar fi asociați, din 2019, într-o firmă. I-a și cerut Corinei Caciuc să stea departe de soțul ei, care este de origine chineză.

Ce vă pot spune eu este că nu o cunosc personal, dar s-a scris că îi merg afacerile fantastic cu China, de exemplu. Eu aș pune întrebarea de când derulează afaceri cu China, ce tip de afaceri? Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri.

Reclamă 4 / 0/3

Or, în condițiile astea, poarta i se închide. Eu nu sunt dispusă ca nici o ”Gură de Aur” (n.r. aşa zisa poreclă a Corinei) să ajungă pe lângă niciun soț al meu și pe lângă nici un chinez, ca ulterior să am vreun regret. Păi cum a fost în stare să mai despartă… Vedeți? Cred că și asta este o artă. Vorbesc de această tânără potentă de 29 de ani și nu de oricine, ci de o premiantă internațional a României pentru calități deosebite„, a răbufnit mama Asianei Peng.

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din casătoria cu Pfeiffer, și Asiana Peng, fiica Silvanei Peng, formează un cuplu de mai multă vreme.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial Vezi toate știrile
Citește și