Închide meniul

CUTREMUR! Dictatorul nord coreean Kim Jon Un ar fi ”în stare vegetativă” după ce a acuzat dureri în piept

Florian Ceafalău Publicat: 25 aprilie 2020, 16:37

Reclamă
CUTREMUR! Dictatorul nord coreean Kim Jon Un ar fi ”în stare vegetativă” după ce a acuzat dureri în piept

Hepta

Kim Jong Un

Presa din Japonia vuiește de știri ce anunță faptul că dictatorul Kim Jong Un este în stare vegetativă. Shukan Gendai a fost primul care a anunțat acest lucru, fiind preluat de mai multe publicații internaționale, printre care și NY Post.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Japonezii scriu că un doctor chinez ce a fost transportat în Coreea de Nord pentru a-l trata pe lider a dezvăluit că acesta este în stare extrem de gravă. Expertul chinez a spus că dictatorul s-a prăbușit la pământ în timpul unei vizite în zona rurală, acuzând probleme de respirație, notează și agenția Reuters. Acesta a fost resuscitat și transportat la spital.

Chinezul mai spune că s-a făcut o greșeală mare atunci când a fost performată operația, de aceea dictatorul se află acum în stare critică.

La începutul săptămânii, o publicație din Coreea de Sud anunța că dictatorul se recuperează după o operație pe cord. Despre acesta se presupune că are 36 de ani însă nu se știe cu siguranță, și este cel mai mare dictator din lume la ora actuală.

Regimul din Coreea de Nord este cel mai dur din lume, oamenii trăind sub opresiune totală.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:25 Adrian Mititelu, făcut praf după retrogradarea lui FC U Craiova: „Când eşti cel mai deştept şi toţi sunt proşti…” 8:16 „Premiul pentru fraierii fotbalului!” Adrian Mititelu Jr s-a prăbușit emoțional, după ce FCU Craiova a retrogradat! 1:13 Singurul vinovat găsit de Adrian Mititelu, după retrogradarea lui FCU Craiova: „Suntem îngenuncheaţi acum! E un şoc!” 0:55 „Incredibil, gaură de 20 de milioane de euro!” Adrian Mititelu Jr a vorbit despre retragere, după ce FCU Craiova a retrogradat 0:30 VIDEOFC Porto – Boavista 2-1 şi Benfica – Arouca 5-0 au fost în AntenaPLAY! Victorie obţinută în minutul 90+8 pentru „dragoni” 0:30 „Şi noi dacă pierdeam cu Dinamo eram acuzaţi că am fost blatişti” Reacţia lui Dan Nistor, când a aflat rezultatul la Dinamo – UTA 0:13 Dinamoviştii, entuziasmaţi înaintea barajului: „Aşa o spune istoria”. Reacţiile câinilor: „N-am ştiut rezultatele până la final” 0:08 VideoUltraşii lui FC U Craiova au vrut să intre în vestiare peste jucători! Au aruncat cu torţe în jandarmi 12
mai
23:56
„Aţi ieşit de pe teren ca o vedetă” Reacţia lui Mircea Rednic, după Dinamo – UTA 2-0. Ce a spus despre salvarea „câinilor”
12
mai
23:43
Nebunie pe stadion, după retrogradarea lui FC U Craiova 1948! Ultraşii au aruncat cu scaune şi l-au înjurat pe Adrian Mititelu
Vezi toate știrile
Citește și