Închide meniul

„Dă, bă, sacoșa încoace!” Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un părinte de la Muntele Athos

Antena Sport Publicat: 22 aprilie 2022, 17:49

„Dă, bă, sacoșa încoace! Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un părinte de la Muntele Athos

Gigi Becali are un obicei surprinzător în fiecare zi. Patronul lui FCSB are 150 de oi

Hepta

  • Gigi Becali, gest incredibil pentru un părinte de la Muntele Athos
  • Părintele nici măcar nu îl cunoștea pe Gigi Becali

Gigi Becali e printre cei mai credincioși oameni de afaceri din România. Latifundiarul din Pipera e recunoscut pentru generozitatea sa. Afaceristul a luat prin surprindere un părinte de la Muntele Athos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Părintele Pimen Vlad, de la Schitul Lacu din Sfântul Munte Athos, a fost invitat de Mihai Morar, prezentator ZU TV, la podcast-ul „Fain și Simplu„. Părintele a povestit o întâmplare uluitoare cu Gigi Becali.

Gest incredibil făcut de Gigi Becali pentru un preot de la Muntele Athos

Părintele Pimen Vlad a dezvăluit că, într-un moment în care era plin de datorii, Gigi Becali a oprit de nicăieri lângă el și i-a dat o sacoșă cu 30.000 de euro.

Reclamă

Într-o zi oprește un Land Rover aici, ce mai făcea taximetrie, și coboară din el șase inși. Unul cu o pălărie de paie. „Doamne ajută, ce faceți aici?”. „Muncim!”. „Merge?”. „Merge!”. „Datorii aveți?”.„Avem”. „Cât?”. „30.000”.

„Dă, bă, sacoșa încoace!”. Și-i dă unul o sacoșă, scoate și numără 30.000 de euro! „Hai, ia de aici, Doamne ajută și ne auzim!”.

Reclamă

Îl trag pe unul de mânecă și-l întreb: „Dar cine e?”. „Cum, nu-l știi?! E Gigi Becali!”. Nu auzisem în viața mea de el. Nu am încercat să-l caut vreodată, nici de numele lui nu știam. S-a dus la toate locașurile românești din Athos care aveau datorii, a plătit până s-a terminat sacoșa și a plecat acasă. El a ajutat cel mai mult”, a povestit părintele.

Mărturiile măicuței care a primit 200.000 de euro de la Becali

Gigi Becali s-a ferit să mai investească sume importante în fotbal, dar face donații de sute de mii de euro. Patronul lui FCSB vrea să se călugărească și construiește un oraș monahal în România. A trimis ajutoare uriașe și în Africa, acolo unde ajută 2.000 de copii și ridică biserici.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a recunoscut că a plătit, dintr-un foc, 450.000 de euro. „Am dat 200.000 (n.r. euro) în Uganda, 150.000 în Congo, 100.000 în Rwanda și Burundi. Fac biserici ortodoxe acolo. Fac acolo misiune creștină„, a declarat Becali, cu două luni în urmă. La Palatul său, din Aleea Alexandru, a fost vizitat de stareța mănăstirii din Uganda.

Becali, donații uriașe în Africa. Ce promisiune i-a făcut unei măicuțe

Maica Thavoria a dezvăluit că a fost sunată de omul de afaceri și l-a convins să plătească sute de mii de euro. Consideră că a fost un miracol, fiind contactată de Gigi Becali în momentul în care se ruga pentru a găsi ajutor în România.

„Călugărițele de la Dragomirna mi-au promis că vor încerca să mă ajute să construiesc Mănăstirea Sfintei Ecaterina. Într-o seară, am primit un telefon de la domnul Becali care mi-a spus că de acum înainte nu mai e nevoie să cer ajutor și că va face tot ce-i stă în putere pentru comunitatea ortodoxă din Africa. În momentul în care m-a sunat domnul Becali, eu mă aflam la Biserica Sfintei Parascheva din Iași și mă rugam la Sfânta Parascheva să mă ajute. Ce s-a întâmplat, a fost un miracol„, a spus Maica Thavoria pentru sursa citată mai sus.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu!
Diverse • 27 mart., 11:36
FOTO
Vestea teribilă primită la azil de Irinel Columbeanu! Lovitură imensă pentru fostul afacerist, după ce Gigi Becali l-a refuzat
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul:
Liga 1 • 26 mart., 20:57
Siyabonga Ngezana, acuzat de minciună după ce a spus că şi-a pierdut paşaportul: „Nu cred în varianta lui! E bizar!”
Patru transferuri cerute la FCSB
Liga 1 • 26 mart., 18:09
Patru transferuri cerute la FCSB! Avertisment pentru Gigi Becali: „Se poate suci de la o zi la alta!”
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Extra • 26 mart., 12:12
Doliu în România! A murit George Nicolescu, artistul care a compus imnul echipei lui Gigi Becali!
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!