Închide meniul

"Dacă te pierd, nu știu ce voi face!" Strigătul de disperare al soţiei lui Michael Phelps. Campionul luptă cu "Boala secolului 21"

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 18:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Dacă te pierd, nu știu ce voi face!" Strigătul de disperare al soţiei lui Michael Phelps. Campionul luptă cu "Boala secolului 21"

Profimediaimages

Probleme pentru Michael Phelps

  • Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice
  • Acesta a câştigat 28 de medalii (23 de aur)

"Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Phelps se confruntă cu "Boala secolului 21"

Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael. Nu este uşor, dar sunt căsătorită cu cea mai încântătoare persoană. 

Vanessa l-a pierdut pe Kobe, tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: 'Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face'", a spus Nicole, citată de Marca. 

Reclamă

Nicole şi Michael s-au căsătorit în 2016. Împreună, ei au trei copii: Maverick Nicolas, Beckett Richard şi Boomer Robert. Soţia multiplului campion olimpic speră ca acesta să treacă peste problema sa.

"Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său, dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi", a mai spus Nicole Phelps.

Reclamă

Michael Phelps, cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

În 2018, Phelps povestea că depresia l-a adus în starea în care să bea foarte mult alcool. "O parte din mine nu voia să mai fie în viață. Am avut niște suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată". 

Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice. El şi-a trecut în cont 28 de medalii, 23 din ele fiind de aur.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani
AntenaPLAY • 23 iul., 18:45
Leon Marchand a doborât recordul mondial al lui Michael Phelps, vechi de 15 ani! Moment istoric în direct în AntenaPLAY
David Popovici, despre comparaţia cu Michael Phelps
AntenaPLAY • 8 iul., 13:25
David Popovici, despre comparaţia cu Michael Phelps: „Dacă el a fost rechin, eu sunt o libelulă!”
David Popovici şi Michael Phelps
Înot • 25 sept., 20:29
Michael Phelps, cuvinte de laudă la adresa lui David Popovici: „E singura persoană de pe planetă”
Michael Phelps și Bob Bowman, într-o conferință de presă la Rio
Înot • 16 aug., 9:28
David Popovici, lăudat de fostul antrenor al lui Michael Phelps: ”Au fost construiți în mod similar”
Înot • 15 aug., 20:52
Prima reacţie a lui David Popovici, după ce a devenit campion european la 200 de metri liber: „Ah, încă o sutime! Ăsta a fost primul gând!”