Închide meniul

"Dacă te pierd, nu știu ce voi face!" Strigătul de disperare al soţiei lui Michael Phelps. Campionul luptă cu "Boala secolului 21"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 ianuarie 2021, 18:14 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

"Dacă te pierd, nu știu ce voi face!" Strigătul de disperare al soţiei lui Michael Phelps. Campionul luptă cu "Boala secolului 21"

Profimediaimages

Probleme pentru Michael Phelps

"Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus 'Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur'. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Michael Phelps se confruntă cu "Boala secolului 21"

Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael. Nu este uşor, dar sunt căsătorită cu cea mai încântătoare persoană. 

Vanessa l-a pierdut pe Kobe, tot ce puteam să fac era să-l privesc pe Michael și să-l întreb dacă-l pot ajuta cu ceva: 'Fiindcă dacă te pierd, nu știu ce voi face'", a spus Nicole, citată de Marca. 

Nicole şi Michael s-au căsătorit în 2016. Împreună, ei au trei copii: Maverick Nicolas, Beckett Richard şi Boomer Robert. Soţia multiplului campion olimpic speră ca acesta să treacă peste problema sa.

"Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său, dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi", a mai spus Nicole Phelps.

Reclamă

Michael Phelps, cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice

În 2018, Phelps povestea că depresia l-a adus în starea în care să bea foarte mult alcool. "O parte din mine nu voia să mai fie în viață. Am avut niște suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată". 

Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice. El şi-a trecut în cont 28 de medalii, 23 din ele fiind de aur.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Michael Phelps este cel mai titrat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice
  • Acesta a câştigat 28 de medalii (23 de aur)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și