Închide meniul
Foto

Daniela Crudu a făcut anunţul: „Da, sunt însărcinată!”. „Cruduţa” a recunoscut cine este tatăl copilului. Nu renunţă la OnlyFans

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2022, 12:24 / Actualizat: 24 octombrie 2022, 13:32

Daniela Crudu a făcut anunţul: „Da, sunt însărcinată!”. „Cruduţa” a recunoscut cine este tatăl copilului. Nu renunţă la OnlyFans

Daniela Crudu este însărcinată. Cine e tatăl copilului ei

Daniela Crudu a fost iubita lui Mihai Costea / Instagram

Daniela Crudu a făcut anunţul momentului şi a dezvăluit că este însărcinată. Fosta iubită a lui Mihai Costea va deveni mamă peste o jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vedeta în vârstă de 33 de ani s-a mutat în Suedia şi trece prin momente extraordinare. „Cruduţa” este extrem de fericită şi nu s-a mai ascuns.

Daniela Crudu a făcut anunţul: „Da, sunt însărcinată!”

Da, sunt însărcinată. Săptămâna viitoare fac trei luni de sarcină. Încă nu am aflat sexul copilului„, a declarat Daniela Crudu pentru fanatik.ro.

„Cruduţa” a vorbit despre tatăl copilului ei. Acesa este un afacerist român, dar s-a ferit să îi anunţe numele.

Cu dragostea stau foarte bine. Am un iubit, e român, e un tip mai discret. E un băiat care e cuminte, e potrivit pentru mine, e liniștit. Mă face pe mine fericită, iar asta e cel mai important. Și o face de un an de zile deja. Nu e gelos că fac OnlyFans, a înțeles că e un business, e deschis la minte și a înțeles că nu se întâmplă ceva, că e totul online”, a mai spus Crudu.

Reclamă

Vedeta a surprins şi a dezvăluit că, cel puţin pentru moment, va continua să producă conținut pe rețelele de socializare pentru adulți. Daniela Crudu câştigă astfel sume importante de bani.

Nu renunț, momentan, la OnlyFans, voi continua atât timp cât îmi permite sănătate”, a spus „Cruduţa” pentru sursa citată anterior.

Mihai Costea, despre relaţia cu Daniela Crudu: „Nu era o relaţie nocturnă!”

Mihai Costea, fostul iubit al Danielei Crudu, a rupt tăcerea despre perioada în care şi-a atras critici dure de la Gigi Becali. Atacantul de 34 de ani nu a confimat în perioada petrecută la FCSB, iar patronul roş-albaştrilor era sigur că de vină era chiar femeia cu care era într-o relaţie.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera s-a opus relaţiei şi a izbucnit în momentul în care ar fi aflat că „Nilă” a fugit din cantonament pentru a se vedea cu „Cruduţa”. Incidentul ar fi avut loc în 2012, cu mai puţin de 48 de ore înaintea unui meci al roş-albaştrilor cu Astra. Aceştia şi-ar fi petrecut noaptea la Sibiu, la inaugurarea unui club de fiţe.

Mihai Costea neagă că ar fi avut o „relaţie nocturnă” cu Daniela Crudu şi că ar fi fugit din cantonament. „Nilă” s-a despărţit, după patru ani, de vedeta care arată uimitor şi acum (Vezi GALERIA FOTO de mai jos).

Lucrurile astea care s-au scris, pe mine m-au tras în jos. Dacă nu era Daniela, era alta. Nu e adevărat că eram gelos, că mă duceam la emisiune după ea. Aveam antrenamente, mă duceam acasă. Ea avea cariera ei. Nici nu prea ieșeam în cluburi. Nu eram disperați după distracții, aveam o viață liniștită, chiar dacă părea altceva. Am stat patru ani împreună. Ea n-a greșit în perioada aia cu nimic.

„Era o relaţie ca la oricare alţi doi oameni”

(n.r.- Gigi Becali) Nu era de acord cu relația mea cu Daniela la început. Apoi i-am explicat că e o relație serioasă și nu fac nimic greșit. La urechile patronului ajungeau niște lucruri care nu erau adevărate. I-am explicat că e o relație care nu e nocturnă, să ieșim prin cluburi și așa mai departe. Era o relație ca la oricare alți doi oameni.

Nu am plecat din cantonament, sunt alte minciuni. Ea trebuia să ajungă la Sibiu pentru o prezentare într-un local. Era marți, în cursul săptămânii, și peste două zile am intrat în cantonament, că aveam meciuri.

Ea nu a mai fost de acord să se mai ducă, chiar dacă cei de la localul respectiv făcuseră anunțuri că vine ea. Și m-am oferit să o duc și să mă întorc, că îi era urât să meargă singură. M-am dus cu ea până acolo, m-am dus la o cafea cu niște prieteni în timp ce ea avea evenimentul respectiv.

Apoi, ea a spus că vrea să stea mai mult la localul respectiv. Eu i-am răspuns din start că la ora aia trebuie să plec. Nu a fost adevărat că am fugit din cantonament. Mi-am respectat… Cum să fugi din cantonament? Nu se afla?”, a spus Mihai Costea, potrivit prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
  • Daniela Crudu este însărcinată
  • Ce a spus despre tatăl copilului

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și