Închide meniul
Foto

Datoria uriașă la care s-a supus Anamaria Prodan. Vedeta a făcut anunțul: „Nu voi minți niciodată!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 februarie 2023, 18:44 / Actualizat: 22 februarie 2023, 15:43

Datoria uriașă la care s-a supus Anamaria Prodan. Vedeta a făcut anunțul: „Nu voi minți niciodată!”

Anamaria Prodan

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu / as.ro

Anamaria Prodan a vorbit din nou despre datoria uriașă la care s-a supus. Vedeta a oferit noi detalii despre misiunea partidului politic în care s-a înscris. Impresara de fotbaliști vrea să transforme România din temelii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anamaria Prodan va duce mai departe misiunea partidului făra aliatul Codrin Ștefănescu, care s-a retras din motive de sănătate. Prodan a promis că va respecta datoria de a face din România o țară mai bună. Vedeta e mândră de activitatea ei.

Anamaria Prodan, despre datoria uriașă l-a care s-a supus

„Merg mai departe, rămân în partid. Codrin e președinte de onoare, iar președintele partidului e Liviu Pop. Vreau să continui ideile de viață trainice în care mama mea a crezut, idei de viață pe care le-a respectat și promovat. Demnitate, corectitudine, mândrie, educație! Așa trebuie să se prezinte neamul românesc!

Mama mea știu că este foarte, foarte mândră și de acolo de unde este se uită la mine la Alianța pentru Patrie unde cu siguranța se regăsea, la Codrin Stefănescu pe care l-a iubit nebunește și se roagă să facem din România ceea ce a început ea cu atâta putere și anume a conserva tradițiile populare, de a nu ne pierde identitatea națională, de a ne mândri cu așezământul tradițional, de a ne promova folclorul, rădăcinile. Am o promisiune făcută românilor. Nu voi minți niciodată. Așa sunt și așa voi rămâne până voi închide ochii”, a spus Anamaria Prodan, conform playtech.ro.

Codrin Ștefănescu a recunoscut relația cu Anamaria Prodan

Codrin Ștefănescu a recunoscut că a trăit o poveste de dragoste cu Anamaria Prodan.  Cei doi ar fi format un cuplu între 1995 și 1996, iar relația era pe placul familiilor lor. Totuși, s-a ajuns la despărțire înainte să apară planuri de nuntă. Doi ani mai târziu, Anamaria Prodan era dusă în fața altarului de baschetbalistul Tiberiu Dolniceanu.

Reclamă

Politicianul asigură nu au fost resentimente și că se înțelege excelent chiar și acum cu Anamaria Prodan. Este într-o bună relație de prietenie și cu Laurențiu Reghecampf.

Am fost împreună cu Anamaria prin ’90 când eram puști, din 95 până în ’96, ceva de genul ăsta. Mama o iubea pe Anamaria și maica-sa mă iubea pe mine. La un moment dat nu ne mai suportam, am căzut de acord să ne despărțim. Eram doua bucăți de cremene.

Pe vremea aia, ea era vedeta, avea emisiune, era singurul jurnalist de sport femeie. Era nebunie, vorbea despre scoruri, despre pariuri. Când ieșeam cu ea în lume, toată lumea știa de Anamaria Prodan și am rămas într-o relație de prietenie. Asta se întâmpla cu mult înainte de a-l cunoaște pe Reghecampf. Noi am rămas împreună că frații și până astăzi avem o relație nemaipomenită„, a declarat Codrin Ștefănescu la o emisiune TV, potrivit libertatea.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anamaria Prodan, un nou atac la adresa lui Laurențiu Reghecampf: „Vai și amar!”

La finalul lui 2022, vedeta a aruncat noi „săgeți” către Laurențiu Reghecampf, care în prezent trăiește în Azerbaidjan alături de Corina Caciuc, cu care are un băiețel.

„Nu avem acces eu și copiii de doi ani la absolut nimic și nu am văzut nimic de acolo, dar nu este problemă! Îi urăm sănătate și să-i dea Dumnezeu timp să mănânce sănătos, căci noi ne cumpărăm de la fermele mari tot ce ne dorim.

Probabil că, la final de proces, avocații mei vor mai avea ce să mai recupereze, dacă mai rămâne ceva nevândut. Dar, repet, când citesc aceste știri realizez frustrarea , cu «ferme mari», «cu milioane multe» …

Oamenii care nu au avut în viața asta aproape nimic și au nimerit într-o familie cu bani se prostesc peste noapte, se cred milionari și, când se întorc la locul lor, nu le mai rămâne decât să se laude și să spună minciuni gogonate!

Se poate merge la fermă. Este ceva de zâmbesc când citesc. M-am chinuit să-i fac un brand «Reghe», să vândă produse de carne! Vai și amar. Să-i dea Dumnezeu sănătate să facă ceva pe viitor, poate totuși fără minciună!”, a spus Anamaria Prodan, pentru click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:15 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ionuț Nedelcearu e titular și luptă pentru promovare 16:39 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipele de start 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi 16:16 VIDEOValentin Mihăilă, gol superb pentru Parma! Echipa românului, tot mai aproape de revenirea în Serie A 15:59 LIVE VIDEOBlackburn – Coventry se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Hull City – Ipswich (22:00)! Spectacol în Championship 15:25 România a obţinut o medalie de argint la Campionatele Europene de canotaj! Echipajul de patru rame feminin, locul 2 în Ungaria 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și