Închide meniul

David Popovici a spus totul despre situația în care a ajuns la doar 18 ani: ”A devenit obositor!”

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2023, 19:12

Reclamă
David Popovici a spus totul despre situația în care a ajuns la doar 18 ani: ”A devenit obositor!”

David Popovici a spus totul despre situația în care a ajuns la doar 18 ani

David Popovici, înaintea unei probe / Profimedia Images

David Popovici a spus totul despre situația în care a ajuns la doar 18 ani. Campionul susţine că este recunoscut pe stradă, după performanţele formidabile înregistrate anul trecut, şi susţine că acest lucru a devenit obositor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici este campion mondial şi european, la doar 18 ani. Acesta a doborât recordul în cursa de 100 de metri liber, şi acum se pregăteşte pentru Campionatele Mondiale, competiţie care se va desfăşura la finalul lunii viitoare.

David Popovici a spus totul despre situația în care a ajuns la doar 18 ani

David Popovici a declarat că este foarte cunoscut în România, motiv pentru care este recunoscut pe stradă. Deşi la început acest lucru i se părea amuzant, între timp lucrurile s-au schimbat, şi a început să fie obositor faptul că fanii îl recunosc, oriunde ar merge.

De asemenea, Popovici susţine că acest fapt poate fi şi un privilegiu, deoarece poate avea un impact mult mai mare asupra oamenilor, atunci când transmite un mesaj.

„Sunt foarte cunoscut în România, aproape toată lumea mă recunoaște pe stradă. La început a fost amuzant, apoi a devenit obositor, iar acum sunt în faza de acceptare și adaptare și de a avea grijă de acest privilegiu, care aduce anumite avantaje, faptul de putea transmite un mesaj, de a avea un altfel de impact”, a declarat David Popovici, în cadrul unui podcast.

Reclamă

David Popovici a dezvăluit marele său vis, care încă nu i s-a îndeplinit

David Popovici a dezvăluit marele său vis, care încă nu i s-a îndeplinit. David Popovici a recunoscut că marele său vis din copilărie este să devină campion olimpic.

Popovici îşi poate realiza marele său obiectiv anul viitor, când va participa la Jocurile Olimpice de la Paris. În vârstă de 18 ani, David Popovici a participat la o singură ediţie a Jocurilor Olimpice (Tokyo 2020), însă nu a reuşit să câştige vreo medalie.

La Jocurile Olimpice de la Paris, David Popovici se anunţă a fi unul din marile vedete ale concursului de nataţie. David Popovici deţine recordul mondial în proba de 100 de metri liber, performanţă pe care a realizat-o anul trecut la Roma, la Campionatele Europene.

Reclamă 4 / 0/3

„Visez să merg la JO și să devin campion olimpic de la zece ani. E bine să fii înfometat, dar nu neapărat pentru a câștiga, ci pentru glorie, e un scop pentru care îmi place să trag. Îmi place să mâ gândesc și la impactul pe care îl voi avea în afara bazinului dacă devin campion olimpic„, a spus David Popovici în cadrul podcast-ul lui Brett Hawke.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și