Închide meniul

David Popovici, răspuns ferm după oferta făcută de Ion Țiriac. Planul uriaș al miliardarului pentru dublul campion mondial

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 iunie 2022, 8:09

David Popovici, răspuns ferm după oferta făcută de Ion Țiriac. Planul uriaș al miliardarului pentru dublul campion mondial

Ion Ţiriac, un nou mesaj pentru David Popovici

Ion Țiriac și David Popovici / Colaj Antena Sport

David Popovici a avut un răspuns ferm după oferta făcută în trecut de Ion Țiriac. Miliardarul român a vrut să îl ducă în Statele Unite pe dublul campion mondial, dar conducătorii Federației de Natație din România i-au explicat de ce nu este o idee bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, propunerea nu a mai ajuns până la David Popovici și familia lui, dar, și dacă s-ar fi întâmplat asta, puștiul de 17 ani ar fi refuzat-o oricum. David a explicat, la câțiva ani distanță, de ce a ales să rămână în România, la revenirea de la Budapesta.

David Popovici, răspuns ferm după oferta făcută de Ion Țiriac

”E cea mai bună decizie de a rămâne. Într-un sport atât de individual este extrem de importantă chimia pe care o ai cu cei cu care lucrezi. Este cel mai important criteriu în performanţa cuiva. Trebuie să mă odihnesc, să dorm şi să mănânc bine. Budapesta e un oraş frumos, dar mi-a fost dor de Bucureşti”, a spus David Popovici.

Miliardarul român a vrut să-l trimită pe David Popovici în SUA pentru a se dezvolta și mai mult în lumea natației. Planul omului de afaceri a picat în cele din urmă, după ce a purtat o discuție cu conducătorii Federației de Natație din România.

Principalul motiv pentru care Popovici a rămas în România a fost reprezentat de calendarul școlar diferit din SUA, care i-ar fi dat peste cap programul înotătorului de 17 ani.

Reclamă

Ion Țiriac a vrut să îl trimită pe David Popovici în Statele Unite

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!’”, a spus Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, pentru TVR.

David Popovici, poveste uluitoare cu Robert Glinţă!

David Popovici a dezvăluit o poveste uluitoare cu Robert Glinţă. În 2017, pe vremea când avea 13 ani, Popovici i-a cerut un autograf lui Glinţă, care era idolul său. După doar 5 ani, acesta i-a transmis „îţi mulţumesc că sunt contemporan cu tine” lui Popovici, care a devenit dublu campion mondial la doar 17 ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Sunt onorat să fiu numit idolul unor copii. Când l-am văzut pe Robert Glință, în 2017, îmi era tare rușine să cer ceva de la el, o poză, un autograf. Părinții m-au împins, Robert e un băiat foarte ok, foarte deschis. Sper ca împreună să fim cei mai mari idoli.

O întâmplare amuzantă. Atunci mi-a spus că a fost primul autograf dat vreodată. Încă îl am într-un sertar. E frumos să ai idoli”, a dezvăluit David Popovici.

“Sunt extrem de recunoscător, vă mulţumesc pentru toată susţinerea. Niciodată nu ne-am confruntat cu atât de multă susţinere. Acest campionat s-a simţit cu totul altfel. Niciodată nu m-am simţit şi eu atât de special, nu am avut atât de multă împingere de la spate.

Şi asta e în mare măsură şi datorită lui David. Fără aceste rezultalele colosale nu aş fi avut această mare susţinere. Îţi mulţumesc ţie, că sunt contemporan cu tine, David”, a spus şi Robert Glinţă la ceremonia de la aeroportul Henri Coandă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și