Închide meniul

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Replici memorabile: „Mi-am ros unghiile!” / „I-a lipsit unghia aia!”

Reclamă

Publicat: 2 iulie 2022, 9:17

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Replici memorabile: „Mi-am ros unghiile! / „I-a lipsit unghia aia!

Ion Țiriac, declarație genială despre David Popovici

Hepta

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord. Cei doi au oferit aceleaşi explicaţii într-un moment în care David Popovici a arătat lumii că e un star în devenire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a devenit dublu campion mondial la Budapesta, în probele de 200 şi 100 de metri liber. „Regele” nataţie a fos aproape de o medalie olimpică şi la Tokyo. I-au lipsit doar 3 sutimi pentru a obţine bronzul în proba de 200 de metri liber.

La acel moment, David Popovici a oferit o explicaţie savuroasă.

David Popovici şi Ion Ţiriac s-au pus de acord

Mi-am ros unghiile aseară, mi le rod de când sunt mic. Poate dacă lăsam o unghie, ajungeam locul 3. Scopul meu iniţial nu a fost să iau medalie, a fost câştig cât de multă experienţă se poate, să le pot arăta tuturor la ce nivel pot să aduc crawl-ul. Eu nu consider că am pierdut medalia, consider că am câştigat locul 4.

Pe ultima lungime știam că nu e niciunul mai bun ca mine! Știam ce aveam de făcut, am dat totul, am dovedit ce aveam de dovedit, în primul rând mie„, spunea David Popovici în 2021, conform digisport.ro, imediat după ce a ratat incredibil o medalie.

Reclamă

La acel moment, şi Ion Ţiriac a comentat prestaţia lui Popovici la Jocurile Olimpice, care avea în acel moment doar 17 ani.

Dumneavoastră puteți accepta că noi vrem medalie olimpică de la un tânăr de 16 ani, căruia i-a lipsit unghia aia. Dacă nu își tăia unghiile, avea medalie olimpică la 16 ani„, a spus Ion Țiriac la TVR, citat de digisport.ro.

Ion Țiriac a vrut să îl trimită pe David Popovici în Statele Unite

„Lui David Popovici nu pot să îi recomand nimic! Mi-am permis să îi dau telefon doamnei președinte, care mi-a spus: ‘Băi, Țiriac, n-ai cum să-l pui să se ducă în SUA să se antreneze.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru că mai are doi ani de liceu, ăia au alt calendar, februarie, martie, aprilie. Iar calendarul nostru, cu campionate europene, mondiale, e la trei luni după. Și putem și noi!’”, a spus Ion Țiriac, în urmă cu ceva timp, pentru TVR.

David Popovici a avut un răspuns ferm după oferta făcută în trecut de Ion Țiriac. Miliardarul român a vrut să îl ducă în Statele Unite pe dublul campion mondial, dar conducătorii Federației de Natație din România i-au explicat de ce nu este o idee bună.

”E cea mai bună decizie de a rămâne. Într-un sport atât de individual este extrem de importantă chimia pe care o ai cu cei cu care lucrezi. Este cel mai important criteriu în performanţa cuiva. Trebuie să mă odihnesc, să dorm şi să mănânc bine. Budapesta e un oraş frumos, dar mi-a fost dor de Bucureşti”, a spus David Popovici.

Miliardarul român a vrut să-l trimită pe David Popovici în SUA pentru a se dezvolta și mai mult în lumea natației. Planul omului de afaceri a picat în cele din urmă, după ce a purtat o discuție cu conducătorii Federației de Natație din România.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și