Închide meniul
Foto

„De aia a lăsat-o!” vs. „Întrebaţi-l pe el de ce m-a lăsat!” Scandal uriaş cu femeia care i-a „furat” iubitul Anamariei Prodan: „Ceva umflat cu nimic înăuntru!” Detalii despre divorţ

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 16:46

„De aia a lăsat-o!” vs. „Întrebaţi-l pe el de ce m-a lăsat!” Scandal uriaş cu femeia care i-a „furat” iubitul Anamariei Prodan: „Ceva umflat cu nimic înăuntru!” Detalii despre divorţ

Lorena Balaci, în mijlocul unui scandal monstru

Colaj Facebook

Primul care a ieşit la atac a fost „Gogoaşă”. Acesta a făcut referiri şi despre viaţa personală a Lorenei Balaci. În urmă cu câţiva ani, Lorena Balaci a divorţat de Eugen Trică. Fostul jucător al Craiovei a început relaţia cu Lorena Balaci după ce a părăsit-o pe Anamaria Prodan.
Scandalul a pornit în contextul în care Lorena Balaci şi-a spus părerea în privinţa casei lui Sorin Cîrţu, care a fost vandalizată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lorena Balaci am înțeles că acum se pricepe și la legea poliției, cere arestări. Îi transmit să-și vadă de treaba ei, pentru că am respectat-o până acum pentru că este fata lui Balaci. Să se uite însă, dacă nu ține minte, că Ilie Balaci spunea care este adevărata echipă, respectiv cea care a promovat acum. Am încercat să o lăsam în pace, să nu o băgăm în seamă. Nu este o surpriză pentru noi ceea ce spune acum. Probabil de-aia a și lăsat-o Trică”, a declarat Andrei Preda la Gold FM.

Legat de Trică… întrebați-l pe el de ce m-a lăsat. Ei nu au cu ce să mă atace și singura variantă de a ataca o femeie e să-i zici că a lăsat-o bărbatul. Poate n-a fost chiar așa, poate eu l-am lăsat pe Trică. Și dacă m-a lăsat el care e problema. Sau poate nu m-a lăsat el. A trecut atâta timp de la divorț, iar eu cu Eugen avem o relație civilizație. Dacă n-a apărut la momentul respectiv probabil nu va apărea niciodată. Nu ne-am bălăcărit prin presă”, a spus Lorena Balaci pentru prosport.ro.

Lorena Balaci: „Nu am cum să intru în polemică cu unul care se numeşte Gogoaşă”

Lorena Balaci l-a ironizat pe Andrei Preda şi din cauza supranumelui.

N-am cum să intru într-o polemică cu un domn care se numește Gogoașă. Eu mă numesc Lorena Balaci. Toată lumea știe ce înseamnă o gogoașă: ceva umflat cu nimic înăuntru. Bine, dacă e poreclă și porecla vine de la ceva”, a mai spus Lorena Balaci.

Reclamă

Anamaria Prodan a fost la un pas să se căsătorească cu Eugen Trică, fostul jucător al Universităţii Craiova. În ultima clipă, relaţia s-a destrămat iar Trică a început o relaţie cu Lorena Balaci. De altfel, Lorena Balaci şi Eugen Trică s-au şi căsătorit la acel moment. Ulterior, cei doi aveau să divorţeze.

Anamaria Prodan şi Lorena Balaci erau prietene bune

Anamaria Prodan şi Lorena Balaci, fiica marelui Ilie Balaci, erau prietene bune. Anamaria Prodan avea o relaţie cu Eugen Trică, în timp ce Lorena Balaci avea o relaţie cu Tibi Dumitrescu.

Soarta a făcut ca Anamaria Prodan să se căsătorească cu Tinie Dumitrescu, în timp ce Lorena Balaci să aibă o relaţie cu Eugen Trică. Într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, Anamaria Prodan a fost rezervată în comentarii.

Reclamă 4 / 0/3

După Laurenţiu am mai avut un iubit celebru cu care am vrut să mă căsătoresc, dar e o poveste despre care nu vreau să mai vorbesc niciodată: Eugen Trică. Un băiat extraordinar, dar e o perioadă din viaţa mea despre care nu-mi place să vorbesc. Maică-mea l-a îndrăgit extraordinar de tare şi eu am crezut foarte mult că poate e momentul să mă căsătoresc. Dar, probabil, după experienţa aia, m-am îndârjit atât de tare, încât n-am vrut să mai aud de nimeni şi nimic„, spunea Anamaria Prodan într-un interviu acordat în urmă cu câţiva ani, conform adevărul.ro.

Anamaria Prodan a recunoscut că a fost un scandal monstru la acel moment.

Recomandări
  • Lorena Balaci, în mijlocul unui scandal monstru
  • Ce a spus despre divorţul de Trică

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și