Închide meniul

De ce au ajuns românii spaima Mexicului! O vedetă din România, acuzată că a participat la furtul a milioane de dolari din bancomate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 17:21 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

De ce au ajuns românii spaima Mexicului! O vedetă din România, acuzată că a participat la furtul a milioane de dolari din bancomate

Claudiu Răducanu a devenit celebru şi pentru "perlele" sale

Claudiu Răducanu

Oamenii acuză că nu mai au acces la telefoane şi că au fost lăsaţi să doarmă pe pături, pe terminalul aeroportului. De altfel, Ministerul de Externe le-a recomandat românilor să evite acea zonă, scriu colegii de la observatornews.ro

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce ce românii se luptă să scape din calvarul din Mexic, jurnaliştii locali a abordat acest subiect în contextul în care mai mulţi români se ocupă cu infracţiuni. Jurnaliştii de la El Universal scriu despre ”mafia română” din Cancun, unde mai mulţi interlopi fură din bancomate banii turiştilor. 

Jurnaliştii de la publicaţia Reforma au scris la mijlocul anului 2020 că mafia română este acuzată de 5.673 de retrageri. În urmă cu 7 ani, fostul atacant al Stelei, Claudiu Răducanu, era arestat după ce a fost prins că folosea carduri false pentru a lua bani. Tactica era una simplă. Alături de un prieten, Claudiu Răducanu retrăgea sume mici, de până la 5.000 de pesos (circa 300 de dolari americani). 

Pentru a scăpa de arest, Claudiu Răducanu a încercat să le ofere mită poliţiştilor mexicani. Într-un final, Claudiu Răducanu a fost eliberat după ce a plătit o cauţiune de 1.750 de dolari. Claudiu Răducanu a fost expluzat din Mexic după ce a stat timp de o lună într-un regim de semi-detenţie. 

Peste 100 de turişti români au fost blocaţi pe aeroportul din Cancun, în condiţii extreme. Oamenii spun că nu au avut acces la propriile telefoane, au fost bruscaţi şi ameninţaţi cu închisoarea atunci când cereau explicaţii. Mulţi dintre ei au fost chiar separaţi de familie. Autorităţile mexicane au invocat motive de securitate pentru interzicerea accesului românilor în ţara lor.

Reclamă

Cine este Claudiu Răducanu

Claudiu Răducanu a jucat în cariera sa la: Extensiv Craiova, Steaua, Espanyol, Arminia Bielefeld, Vaslui, Guangzhou Pharmaceuticals, Nea Salamis, Sorrento, U Cluj, Khazar Lenkoran, Gava și Premia (Spania), PSM Makassar (Indonezia) și FC România (Anglia). De asemenea, cel supranumit "Blocnotes" are şi două selecţii la echipa naţională. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și