Închide meniul
Foto

„De ce bateţi femeile?” Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a dat răspunsul pe loc: „Am avut incidente cu femeile din viaţa mea”

Reclamă

Publicat: 23 octombrie 2022, 18:25

„De ce bateţi femeile?” Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a dat răspunsul pe loc: „Am avut incidente cu femeile din viaţa mea”

Secretul din viaţa lui Cristian Boureanu

Colaj Cristian Boureanu și Cristi Borcea / Hepta

„De ce bateţi femeile?” – a fost întrebarea la care bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a răspuns fără să stea pe gânduri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Boureanu a avut, de-a lungul timpului, mai multe ieşiri violente în public. Unul dintre cele mai mari scandaluri a fost cu fiica sa. În spaţiul public s-a speculat că Boureanu ar fi agresat-o şi pe Valentina Pelinel, cea care i-a fost soţie şi l-a părăsit pentru Cristi Borcea.

Cristian Boureanu a oferit un răspuns amplu când a fost întrebat de ieşirile violente. Acesta a spus că a agresta doar verbal femeile din viaţa sa.

„De ce bateţi femeile?” Bărbatul părăsit de soţie pentru Cristi Borcea a dat răspunsul pe loc

Nu bat femeile. Recunosc, copilului i-am mai tras câte o scatoalcă la fund și bănuiesc că s-a prescris, nu-mi face nimeni, din nou, dosar penal pentru asta. Și atunci, în ziua incidentului, eu am declarat că s-ar putea să-mi fi ieșit din minți, că urla fata că o răpesc și că o violez. Ne-au venit jandarmi și au spus «Stați, domnișoară, vă cunoaștem de la televizor, sunteți copilul lui», dar am spus că s-ar putea să o fi lovit, numai că s-a dovedit pe camere că nu am lovit-o, ci doar am ținut-o de păr, să nu fugă. Ioana era într-un moment foarte dificil al vieții ei și cred că mulți părinți, mai ales în Bucureștiul de astăzi, știu că trec prin necazuri de genul ăsta și nu ne referim la alcool, ci ne referim la lucruri mult mai grave și oamenii nu știu ce să facă„, a spus Boureanu la Kanal D, care a vorbit şi despre relaţia pe care a avut-o cu Valentina Pelinel.

N-am știut de Valentina și de Borcea. Atunci s-a spus că am împins-o pe Valentina și și-a rupt piciorul, la munte. Noroc că eram cu Monica Tatoiu lângă, eu eram jos, Monica și abia după aia Valentina, care a căzut. S-au spus multe lucruri în presă, e o mare lipsă de responsabilitate și, din păcate, problema Europei: «vai, săracii»… Am avut incidente de agresivitate, mai ales verbală, cu femeile din viața mea. Nu am ajuns să ne batem„, a mai spus Boureanu.

Reclamă

Cristian Boureanu, părăsit de soție pentru Cristi Borcea

Cristian Boureanu a trecut prin momente grele. Primele două mariaje ale lui s-au încheiat cu mare scandal. Omul de afaceri a fost căsătorit mai întâi cu Irina Boureanu, iar „ruptura” dintre ei s-a produs dintr-un motiv uluitor. Acesta a aflat că este înşelat de soţie chiar cu naşul de cununie. De supărare, a anunţat-o pe femeie că nu îşi va mai vedea fiica până când nu va renunţa să se mai întâlnească cu Sebastian Vlădescu.

Și-a refăcut apoi viața și s-a căsătorit cu Valentina Pelinel, în 2007. Nici de această dată nu a avut noroc, iar probleme lui s-au dovedit a fi cu repetiţie. A divorţat în 2014, după ce fostul fotomodel a început o relaţie cu Cristi Borcea.

Când a fost vorba de Valentina, nu am avut scrupule. Când am văzut-o a doua oară am zis, e clar că va fi cu mine și va fi mama copiilor mei. Am fost tot timpul cu ea. Tot timpul. De când am văzut-o, chiar dacă m-am însurat cu Alina, niciodată nu i-am cerut să pună capăt căsniciei cu Boureanu. Ea era într-o relație care scârțâia de foarte mulți ani și ne-am plăcut”, a recunoscut Cristi Borcea.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cristian Boureanu, derapaje violente de-a lungul timpului
  • Dramele amoroase prin care a trecut Boureanu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 1-0. Louis Munteanu a înscris un gol superb! Execuţie de senzaţie a „perlei” lui Hagi 20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și