Închide meniul

"De ce se poate sta în club, dar nu şi în aer liber?" Autorităţile din România, arătate cu degetul după deciziile luate în timpul pandemiei

Antena Sport Publicat: 8 septembrie 2020, 19:48 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

Reclamă
"De ce se poate sta în club, dar nu şi în aer liber?" Autorităţile din România, arătate cu degetul după deciziile luate în timpul pandemiei

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Arena Naţională rămâne închisă spectatorilor

Fostul selecţioner le-a transmis un mesaj vehement autorităţilor. Nu înţelege de ce au fost menţinute restricţiile chiar şi după mai bine de şase luni de la declanşarea pandemiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Piţurcă cere ca suporterii să poată reveni la meciuri

"Oamenii ar trebui să aibă voie pe stadion. Nu înţeleg de ce să nu le dai oamenilor drumul în aer liber! Hai, nu pe stadioane de 30.000 e locuri că nici nu avem multe. Dar în tribunele unei arene de 8.000 de locuri nu pot să fie 1.000 de suporteri disciplinaţi, cu mască? La stadion nu bei, aşa cum se întâmplă în club. Acolo se stă toată noaptea", a declarat Victor Piţurcă la Digi Sport.

Ionuţ Stroe a venit cu precizări zilele trecute. Ministrul Tineretului şi Sportului le-a transmis fanilor că trebuie să mai aştepte o perioadă până să îşi poată încuraja favoriţii din tribună.

"Deocamdată accesul pe stadioane în România este interzis. Pentru sănătatea oamenilor este important ca stadioanele să rămână închise. Măsurile de protecție ar fi imposibil să fie respectate pe stadioane, tocmai de aceea e mai bine să rămână închise.

Felul în care îți susții echipa pe stadion diferă extrem de mult de felul în care îți savurezi cafeaua la o cafenea. Când vom permite accesul pe stadion o vom face printr-un program online care să arate exact scaunele pe care poți să te așezi și pe care nu.

Reclamă
Reclamă 4

Vom mări și numărul de stewarzi. Am făcut un calcul și avem nevoie de un steward la 21 de suporteri. Stadioanele se vor umple în proporție de 10%, iar suporterii se vor întoarce pe stadion abia după ce numărul de îmbolnăviri vor scădea sub 1000”, a reacţionat Ionuţ Stroe.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
10:38

Noi detalii despre negocierile dintre Gică Hagi şi Răzvan Burleanu: „Gică are niște pretenții destul de greu de acceptat”

10:20

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Încep emoţiile la canotaj, tenis şi tenis de masă! Programul complet

10:15

Foto„Spectacol amețitor!” Reacții împărțite, după festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice! Cât a costat întregul eveniment

9:53

Elias Charalambous, atac la adresa jucătorilor de la FCSB: „Penibili. Dacă va trebui să continuăm doar cu 11-13, o vom face”

9:43

„O echipă retrogradată!” Cea mai dură reacție, după înfrângerea FCSB-ului cu Oțelul! Mesaj categoric despre Vlad Chiricheș

9:19

„Te dai șmecher?” Jucătorul pe care Gigi Becali nu l-a vrut titular la FCSB, în meciul cu Oțelul: „Nu am făcut eu asta!”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și