Închide meniul

Decizia de urgență luată de guvernul din Italia, după ce și-a dat seama că a greșit eliberând 376 de membri ai Mafiei din închisoare!

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 9:36

Reclamă
Decizia de urgență luată de guvernul din Italia, după ce și-a dat seama că a greșit eliberând 376 de membri ai Mafiei din închisoare!

Hepta

Carabinieri

Nu mai puțin de 376 de mafioți au fost eliberați de polițiști în ultimele săptămâni, după ce Italia a fost cuprinsă de pandemie. Aceștia au fost mutați din închisoare în arest la domiciliu, însă măsura le permite acestora să își reia activitățile infracționale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce au fost criticați de opinia publică, mai multe publicații dar și asociații ce luptă împotriva Mafiei în Italia, cei care conduc Italia au luat o măsură de urgență duminică seara.

Guvernul a decis ca toți cei eliberați să fie verificați din două în două săptămâni, iar cei care vor fi prinși că nu respectă termenii eliberării sau dau semne că și-au reluat activitățile ilegale, se vor întoarce după gratii.

De asemenea, alți 456 de mafioți au cereri de eliberare în așteptare, notează La Repubblica, iar Guvernul va aborda o politică mai dură în ceea ce privește eliberarea acestora.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

23:33 20 iun.

Dumitru Dragomir a dezvăluit lovitura dată de Gigi Becali, cu care a asigurat viitorul FCSB-ului: „O să îl bată şi pe Gică Hagi!”

22:35 20 iun.

David Popovici ştie cum va aborda finala la 200m liber: „A funcţionat mereu”. Campionatele Europene de înot sunt în AntenaPLAY

22:33 20 iun.

EXCLUSIVViaţa bate filmul în Wurzburg! Ionel Mager a fost copil de mingi pentru „eroii de la Sevilla”, iar fiul lui a jucat cu Adeyemi

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și