Închide meniul
Foto

Decizia incredibilă luată de Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf i-a interzis chiar și să îi poarte numele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 24 octombrie 2021, 8:56

Decizia incredibilă luată de Anamaria Prodan după ce Laurențiu Reghecampf i-a interzis chiar și să îi poarte numele

Decizia incredibilă luată de Anamaria Prodan

Instagram Anamaria Prodan

„Dumnezeu m-a învăţat să… să sfătuiesc, dacă nu din calitate de soţie, atunci din calitate de manager, pe Laurenţiu Reghecampf”, a spus Anamaria Prodan, la lansarea propriei cărți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Putem vorbi despre o mare surpriză, dacă ținem cont cât de dură a fost ultima perioadă pentru Prodan, care a fost înșelată de propriul soț, care, după divorț, nu o va mai lăsa să îi poarte numele.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf divorțează

Anamaria Prodan iese la rampă şi face dezvăluiri absolut incredibile în scandalul divorţului cu Laurenţiu Reghecampf. Impresara spune că antrenorul i-a interzis să îi mai poarte numele şi că nu mai există cale de împăcare. Mai mult, Prodanca a vorbit despre avere, dar şi despre ultima discuţie dintre cei doi.

Căsnicia dintre Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan mai există doar în acte. Impresara iese la rampă şi spune totul. Antrenorul i-a interzis să-i mai poarte numele, iar împăcarea este exclusă.

„O să fac în aşa fel să fie bine. Copilul meu, care e foarte rănit, astăzi e o umbră. Dacă Reghe făcea aceste nenorociri când copilul era mic era ceva. A făcut-o acum şi copilul e foarte rănit. Laurenţiu Reghecampf dacă pleacă din această căsnicie, pleacă cu contractul de la Craiova şi o casă în America.

Reclamă

Milionari sunt copiii Anamariei Prodan şi ai lui Laurenţiu Reghecampf. El a muncit pentru alţii. Toată averea este moştenită de la mama. Laurenţiu trebuie să lase totul copiilor lui. Ce să merite el dacă nu avem nimic împreună. Am trăit din acei bani”, a mai spus Anamaria.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și