Închide meniul

Decizia luată de Dominika Cibulkova, după ce s-a vaccinat anti-Covid "pe pile". Mesajul pentru ministrul Sănătăţii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 ianuarie 2021, 9:13 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Decizia luată de Dominika Cibulkova, după ce s-a vaccinat anti-Covid "pe pile". Mesajul pentru ministrul Sănătăţii

Profimediaimages

Dominika Cibulkova a iscat un scandal uriaş în Slovacia

Fosta câştigătoare a Turneului Campioanelor a fost pusă la zid în Slovacia şi a ales să îşi ceară scuze încă o dată. Mai mult, ea anunţă că s-a autopropus să devină voluntar în prima linie a celor ce luptă împotriva noului coronavirus. Asta chiar în spitalul unde s-a vaccinat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dominica Cibulkova s-a vaccinat înaintea persoanelor prioritare

"Vreau să-mi cer încă o dată scuze, pentru că eu şi soţul meu ne-am făcut vaccinul anti COVID-19. Îmi pare rău pentru toate persoanele vulnerabile şi pentru cei care încă aşteaptă să-şi facă vaccinul. Am făcut greşeala să cred că noi am fost pe lista pentru vaccinuri nefolosite. 

Este o situaţie despre care nu vreau să mai vorbesc, dar aş dori să-mi ofer ajutorul. Îi transmit ministrului Sănătăţii că doresc să ajut ca şi voluntar în prima linie şi am contactat deja Ministerul Sănătăţii în acest sens.

În acelaşi timp, aş dori să clarific nişte lucruri apărute pe reţelele sociale şi în presă, în privinţa plăţilor de contribuţii la compania de asigurări de sănătate. Din 2009 încoace, am plătit 55.966,58 euro în Slovacia pentru asigurări de sănătate. Am fost scoasă de pe listă pentru doi ani, cât timp am stat în Dubai. Din 19.02.2020 sunt înregistrată din nou şi plătesc contribuţii la stat", e mesajul postat de Cibulkova, pe Instagram. 

Dominika Cibulkova a provocat un scandal uriaş în Slovacia

Conform polsatspot.pl, soţul fostei jucătoare de tenis s-a vaccinat într-un spital din Bratislava. Medicii au fost revoltaţi când au aflat, iar unul dintre ei a transmis un mesaj vehement.

Reclamă

"Din moment ce ai primit un vaccin, care, conform legii, este disponibil doar pentru doctori, te invit să lucrezi în orice departament în care sunt tratați pacienții cu coronavirus", a scris un medic pe reţelele sociale.

Chiar şi ministrul Sănătăţii din Slovacia a sfătuit-o pe Dominika Cibulkova să devină voluntar într-un spital care tratează persoane infectate cu Covid-19.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și