Închide meniul

Decizia radicală luată de Aurel Pădureanu după ce Gigi Becali l-a trimis la cămin! Şi fiul său e implicat

Antena Sport Publicat: 7 mai 2021, 9:55 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Reclamă
Decizia radicală luată de Aurel Pădureanu după ce Gigi Becali l-a trimis la cămin! Şi fiul său e implicat

antenastars

Decizia radicală luată de Aurel Pădureanu

”Eu sunt încă în putere, mai pot cânta, sunt solist de romanțe, sper să treacă pandemia și să reîncep spectacolele. Aș vrea însă să plec din România, împreună cu fiul meu, Alex, el a mai stat la New York, acum trei ani, dar s-a întors de dragul Corneliei, care slăbise de dorul lui. Vrea să devină pianist de jazz, are toate șansele, acolo,  aici lucrurile nu merg bine, în lumea artistică”, a spus Aurel Pădureanu, pentru Playtech.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Unde a ajuns să locuiască Aurel Pădureanu, după moartea Corneliei Catanga

Aurel Pădureanu i-a cerut ajutorul lui Gigi Becali, dar milionarul nu a fost dispus să îi ofere o casă. Refuzul patronului de la FCSB l-a devastat. Nevoit să plece din vila din Bragadiru, soţul regretatei Cornelia Catanga a dezvăluit că s-a mutat în apartament cu fiica lui din prima căsătorie.

"Eu am fată de aproape 50 de ani din prima căsnicie, o cheamă Nicoleta. Stau cu Alex la ea deocamdată, ne ţine pentru că nu am mai avut bani de plătit chiria. E foarte greu. Avem lucrurile împrăştiate pe colo şi până colo, ce să facem. Asta e situaţia”, a spus Aurel Pădureanu pentru Click.

Gigi Becali a spus promis că va plăti înmormântarea Corneliei Catanga

Gigi Becali a anunţat, iniţial, că va suporta cheltuielile pentru înmormântarea Corneliei Catanga, după ce familia acesteia a solicitat ajutor financiar.

“O voi înmormânta, ce să fac?!”, a fost răspunsul ferm al patronului FCSB în momentul în care a fost întrebat dacă va ajuta cu bani familia Corneliei Catanga.

Reclamă

În momentul în care Aurel Pădureanu i-a cerut o casă lui Gigi Becali, omul de afaceri i-ar fi spus să meargă la un cămin de nefamilişti.

“Gigi Becali a zis să mă duc la căminele lui. Acolo au băgat ei ultimii oameni. Noi suntem artiști. L-am sunat și a zis ca nu are de unde. Eu nu vreau decât două cămăruțe vechi la curte ca să studieze copilul”, a declarat Aurel Pădureanu, la Antena Stars.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și