Închide meniul

Decizia radicală luată de Cătălin Moroşanu, după ce Sergiu Ciobotariu a vândut casa unor interlopi şi s-a mutat înapoi în ghetou

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 aprilie 2021, 13:25

Decizia radicală luată de Cătălin Moroşanu, după ce Sergiu Ciobotariu a vândut casa unor interlopi şi s-a mutat înapoi în ghetou

Facebook Catalin Moroşanu

Decizia luată de Cătălin Moroşanu după ce Sergiu şi-a vândut casa

Chiar dacă este neplăcut surprins de decizia lui Sergiu Ciobotariu de a vinde locuinţa unor interlopi, tânărul călăreţ pe care l-a ajutat să îşi ia o casă, Cătălin Moroşanu a luat o decizie fermă. Sportivul susţine că va face în continuare gesturi de caritate şi va ajuta oameni care au nevoie de susţinere financiară. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă este o greșeală că ne-am implicat cu toții pentru a oferi o șansă la o viață mai bună? Cu siguranță, nu. Suntem cu sufletul împăcat în fața lui Dumnezeu că am vrut să facem un bine. Totodată, este o învățătură de minte. Nu ne vom opri din fapte bune, dar vom merge pe premiza 'dă-i omului un pește și va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea de mâncare toată viața.' Vom începe campanii de conștientizare, educare și specializare pentru tineri proveniți din medii defavorizate pentru ca aceștia să se integreze în societate", au transmis cei din anturajul lui Cătălin Moroşanu. 

Sergiu Ciobotariu îşi construieşte o casă

Potrivit BZI, Sergiu şi-a ridicat o mică locuinţă în locul în care trăia iniţial. Aceasta încă nu are acoperişul terminat, iar condiţiile în care trăiesc cele cinci suflete sunt extrem de dificile. Casa de câţiva metri pătraţi nu are apă, lumină, sau gaz.

"Eu sunt la muncă acum, lucrez la Cotnari, la vie. Am vândut casa pe care am primit-o inițial, pentru că nu mă mai puteam descurca acolo. Am dat-o cu aceeași sumă cu care am luat-o, 37.000 de euro. Cu banii, mi-am luat o altă casă, pe Cicoarei, și mi-am ajutat și frații cu restul de bani. Pe casa aceasta am dat peste 20.000 de euro, am acte pe teren, pe tot. Eu nu mă puteam descurca acolo unde eram inițial", a dezvăluit Sergiu Ciobotariu pentru sursa citată.

Două dosare penale pentru tânărul ajutat de Cătălin Moroşanu

După ce s-a mutat în locuinţa primită de la luptătorul român, Sergiu a renunţat să se mai deplaseze călare pe cal. Şi-a cumpărat o maşină, cu toate că nu avea permis de conducere. Poliţiştii l-au prins în trafic şi i-au întocmit dosar penal.

Reclamă

"Călăreţul" Sergiu nu s-a oprit şi a fost oprit de Poliţie şi a doua oară. Acum, nu mai are drept de a se înscrie la şcoala de şoferi până în 2026.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Decizie radicală luată de Cătălin Moroşanu
  • Ce a transmis luptătorul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și