Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de femeia celebră din România acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă. ”Noi nu mai existăm!”

Antena Sport Publicat: 26 februarie 2023, 9:39

  • Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au două fetițe
  • Cei doi nu mai dorm în același pat

Decizia radicală luată de femeia celebră din România acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă a fost anunțată chiar de aceasta. Sânziana Buruiană nu mai doarme în pat cu soțul ei, Nicolae Zuluf.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Decizia a fost luată după ce Sânziana a născut cele două fetițe, cu care a ales să doarmă, pentru a fi mereu cât mai aproape de ele. ”Eu dorm în pat cu fetele, în fiecare noapte dormim împreună. Nu mai dorm demult cu soțul. Asta e, mai răruț, că-i mai drăguț!

Decizia radicală luată de femeia celebră din România acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă

După ce adorm ele, le mai las singure ca să ne mai întâlnim și noi. Dar și așa stăm cu frica-n sân să nu se trezească și să ne prindă. Sper ca atunci când s-or mai mări să pot să-mi reiau și eu locul alături de soț!”, a spus Sânziana, citată de click.ro.

Reclamă

Pe de altă parte, vedeta a lăsat să se înțeleagă că i-ar ierta orice acestuia, de care nu ar divorța niciodată.

„Eu în momentul în care m-am hotărât să mă căsătoresc, m-am hotărât că ăsta este pasul pe care trebuie să îl fac în viață și niciodată nu s-a pus problema să am vreo îndoială. A fost o decizie pe care am luat-o foarte hotărâtă, la fel ca și în momentul în care m-am decis să le fac pe fetițe. A fosta clar că din momentul ăla amândoi, din soț și soție am devenit părinți și cred că e un statut care nu se compară cu nimic.

Reclamă

Sânziana Buruiană: ”În momentul în care devii părinte, noi nu mai existăm, doar copilul”

În momentul în care devii părinte, noi nu mai existăm, doar copilul. Eu nu prea înțeleg despărțirile astea după primul hop, prima greutate sau tentațiile care nu mai au timp să existe, nici să îți mai treacă prin minte așa ceva, când copiii au atâta nevoie de tine.

Când îi văd pe unii cu gelozii, mi se pare penibil, nu își mai au rostul. Alea sunt la început când ești îndrăgostit, după aceea te maturizezi. Pe mine, fetițele m-au maturizat enorm și mi-au oferit o responsabilitate pe care nu credeam vreodată că o să o pot duce la bun sfârșit. Am învățat odată cu ele și uite că dragostea te face să prinzi putere”, a spus Buruiană, citată de wowbiz.ro.

Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf și Sânziana Buruiană

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, în trecut, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

Reclamă 4 / 0/3

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, spunea Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a reacţionat şi Sânziana Buruiană.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 24 dec., 13:09
FOTO
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie
Diverse • 9 aug., 17:41
FOTO
Vedeta din România care încearcă să arate ca o păpușă Barbie. Decizii radicale: „Vreau ca totul să fie roz!”
Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz
Diverse • 29 iun., 15:56
FOTO
Femeia celebră din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, este în extaz. Surpriza de care a avut parte
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă
Diverse • 1 iun., 15:32
FOTO
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă vrea să facă bani dintr-o afacere fabuloasă
Vedeta din România acuzată de soț că intră cu noroi în casă, anunț ferm când a fost întrebată de divorț
Diverse • 23 mai, 9:47
FOTO
Vedeta din România, acuzată de soţ că intră cu noroi în casă, muncește o oră pe zi și face o avere