Închide meniul
Foto

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă a șocat pe toată lumea. Ce a putut dezvălui despre relația cu bărbatul din viața ei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 decembrie 2022, 9:55

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă a șocat pe toată lumea. Ce a putut dezvălui despre relația cu bărbatul din viața ei

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă a șocat pe toată lumea

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă a șocat pe toată lumea

Sânziana Buruiană a oferit un răspuns total neașteptat când a fost întrebată care ar fi un motiv pentru care ar renunța la căsnicia cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că i-ar ierta orice acestuia, de care nu ar divorța niciodată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu în momentul în care m-am hotărât să mă căsătoresc, m-am hotărât că ăsta este pasul pe care trebuie să îl fac în viață și niciodată nu s-a pus problema să am vreo îndoială. A fost o decizie pe care am luat-o foarte hotărâtă, la fel ca și în momentul în care m-am decis să le fac pe fetițe. A fosta clar că din momentul ăla amândoi, din soț și soție am devenit părinți și cred că e un statut care nu se compară cu nimic.

Femeia acuzată de soţ că e leneșă și că intră cu noroi în casă a șocat pe toată lumea

În momentul în care devii părinte, noi nu mai existăm, doar copilul. Eu nu prea înțeleg despărțirile astea după primul hop, prima greutate sau tentațiile care nu mai au timp să existe, nici să îți mai treacă prin minte așa ceva, când copiii au atâta nevoie de tine.

Când îi văd pe unii cu gelozii, mi se pare penibil, nu își mai au rostul. Alea sunt la început când ești îndrăgostit, după aceea te maturizezi. Pe mine, fetițele m-au maturizat enorm și mi-au oferit o responsabilitate pe care nu credeam vreodată că o să o pot duce la bun sfârșit. Am învățat odată cu ele și uite că dragostea te face să prinzi putere”, a spus Buruiană, citată de wowbiz.ro.

Acuzele pe care şi le-au adus Nicolae Zuluf

Ca să îşi găsească marea dragoste, Zuluf a fost ajutat chiar de Nicolae Mitea şi de prietena celui care a jucat la Ajax şi Dinamo. Totuşi, în trecut, nu s-a ferit să anunţe public ce motive de supărare are în timpul căsniciei. Este supărat că Sânziana nu este organizată, că îşi cheltuie banii cumpărându-şi haine şi chiar că intră încălţată în casă.

Reclamă

„Ea nu are grijă nici de casă, nici de mașină, intră încălțată cu noroi. Mie nu-mi place la ea că este prea lentă. Ea vine după două ore, vine la mașină, se mai duce apoi în casă că a uitat ceva. Dimineață ne-am certat ultima dată”, spunea Nicolae Zuluf la Antena Stars.

Şi Sânziana Buruiană îi reproşează soţului său că se enervează prea repede. „El se supără pe moment, dar eu sunt mai supărăcioasă și îmi trece mai greu. Nici nu spun, aștept ca celălalt să-și dea seama și să mă împace. În ultimul timp, certurile noastre sunt legate doar de organizarea în casă și de copii”, a reacţionat şi Sânziana Buruiană.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Sânziana Buruiană, anunţ despre căsnicia cu Nicolae Zuluf

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:39 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele de start 20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! Vezi toate știrile
Citește și