Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2024, 14:35

Reclamă
Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni

Irinel Columbeanu s-a prăbușit emoțional când a făcut o descoperire incredibilă în vila din Izvorani de 4 milioane de euro

Irinel Columbeanu și Irina Columbeanu / Captură Fiţă cu Adiţă

Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni are legătură cu studiile pe care Irina ne va urma în următoarea perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Irina a fost în România şi l-a vizitat pe tatăl ei, ajuns falit după ce şi-a pierdut averea estimată la un moment dat la 150 de milioane de euro. Aceasta va veni mai aproape de România. Va lăsa Statele Unite pentru Elveţia, unde va studia medicina.

Decizia radicală luată de fiica lui Irinel Columbeanu, după ce tatăl ei a ajuns falit într-un azil de bătrâni

„Vreau să merg la școală, probabil în Elveția, de medicină. Și da, sunt foarte pasionată de acest subiect și îmi place foarte mult știința. Nu prea mult matematica, dar încerc.

Mi-a fost foarte dor de tatăl meu și de țara asta frumoasă! Sunt foarte fericită și foarte recunoscătoare că sunt, din nou, aici, după șase ani.

E perfect momentul acesta! În acești șase ani, chiar m-am schimbat foarte mult. A fost o schimbare foarte bună și pozitivă”, a spus Irina, în cadrul unui podcast.

Reclamă
Reclamă

Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn, uitat într-un azil, iar fiica lui a provocat un moment uluitor în România

Irinel Columbeanu a ajuns în sapă de lemn, dar fiica lui a provocat un moment uluitor în momentul în care s-a întors în România. Irina Columbeanu a avut o apariţie de lux, în condiţiile în care tatăl său nu are bani nici măcar să îşi plătească azilul în care locuieşte.

Fostul milionar de la Izvorani şi-a îndeplinit cel mai mare vis! Tocmai s-a reîntâlnit cu fiica lui, Irina, care a venit din Statele Unite. Locuieşte acolo cu mama ei, Monica Gabor, cea care a fost căsătorită cu Irinel Columbeanu între 2006 şi 2011.

Irina a fost aşteptată la aeroport de tatăl ei, după care au plecat împreună la Cluj-Napoca. Revenită în România după 6 ani, tânăra a avut o apariţie cu adevărat uluitoare. Un accesoriu de lux a atras toate privirile.

Reclamă

Potrivit viva.ro, Irina Columbeanu a purtat o geantă de umăr Chanel, de culoare crem, care costă nu mai puţin de 14.921 de euro. Ea a surprins, în condiţiile în tatăl său a ajuns falit şi cere ajutor financiar de la cunoscuţi.

Reclamă

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:55

Real Madrid – Barcelona LIVE TEXT (22:00). Primul El Clasico pentru Kylian Mbappe! Echipele probabile

11:25

Simona Halep şi-a aflat adversara de la Hong Kong! Tragere la sorţi dificilă pentru „Simo”. Duel cu una dintre favorite

11:13

Hermannstadt – Dinamo LIVE TEXT (19:00). Echipa lui Zeljko Kopic caută prima victorie după patru etape. Echipele probabile

10:36

Răzvan Lucescu a anunţat în ce condiţii îşi dă demisia de la PAOK: „N-am o problemă să îmi fac bagajele pentru Bucureşti!”

10:25

Mario Balotelli, aproape de o revenire de senzaţie în Serie A, la 34 de ani! Atacantul italian era de 4 luni fără echipă

10:00

VIDEOCalificările Marelui Premiu al Mexicului sunt LIVE VIDEO (00:00) pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Sainz, cel mai rapid în FP2

1 Gigi Becali, prima reacţie după umilinţa cu Rangers. Jucătorul desfiinţat: „Bă, mai bine o laşi în aut!” 2 Gigi Becali face revoluţie la echipă după ce FCSB a fost umilită de Rangers: „Nu vor mai fi pe teren! Am tras nişte concluzii” 3 Cum arată clasamentul din Europa League, după meciurile din etapa a 3-a. Pe ce loc a ajuns FCSB, după 0-4 cu Rangers 4 Scoţienii, derapaj la adresa lui Gigi Becali după Rangers – FCSB 4-0! Cum l-au putut numi pe patronul campioanei României 5 Gestul incredibil făcut de Răzvan Lucescu în timpul unui interviu, după suspendarea din Grecia. Ce a făcut după PAOK – Plzen 6 Radu Drăguşin e dorit de Juventus! Anunţul presei italiene despre fundaşul naţionalei
Citește și