Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Gică Popescu! Dezvăirile făcute fiica sa, Maria, care este de o frumuseţe răpitoare: „Am plâns”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 decembrie 2023, 15:31

Decizia radicală luată de Gică Popescu! Dezvăirile făcute fiica sa, Maria, care este de o frumuseţe răpitoare: „Am plâns”

Ce maşină a putut să îi cumpere Gică Popescu fiicei sale

Gică Popescu şi fiica sa, Maria - Hepta

Decizia radicală luată de Gică Popescu a reprezentat o lecţie de viaţă pentru cei doi copii ai săi, Nicolas şi Maria. Fostul mare jucător al naţionalei României le-a creat un buget lunar celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria a ales o celebră facultate din Barcelona, dar a trebuit să trăiască în Spania cu 1.000 de euro pe lună. Atunci când rămânea fără bani, îl suna pe fratele Nicolas pentru a-i cere ajutorul.

Decizia radicală luată de Gică Popescu! Dezvăirile făcute fiica sa

„Mie mi-a fost foarte greu la început, când m-am văzut singură într-o altă ţară. Prima dată, când m-a lăsat mama, m-am rugat de ea să nu mă lase acolo, că a venit cu mine. Am plâns. Primele două luni, stăteam cu mama pe Facetime în fiecare seară.

Faptul că ai un buget pe lună. Îmi sunam fratele când rămâneam fără bani, nu sunam acasă, pe el îl sunam. Trebuie să muncim pentru tot ce avem în viaţă. Ştiam că mă voi întoarce acasă. Mie aici îmi place”, a spus Maria Popescu, pentru Antena 1.

Maria Popescu a ales să plece din țară și a locuit chiar în orașul în care tatăl ei a scris o pagină de istorie. A stat trei ani în Barcelona și a absolvit Esade Business School, una dintre cele mai prestigioase facultăți de business la nivel mondial. Şi-a continuat studiile în capitala Angliei, acolo unde face un master la Universitatea de Arte.

Reclamă

„Sunt lucruri normale, sunt copii privilegiaţi. Au crescut într-un anumit mediu, cu anumiţi oameni în jur. Au avut nişte lucruri pe care nu le au toţi copiii şi trebuie să vadă cum e şi viaţa normală”, a spus Gică Popescu.

„Te iubesc!” Fiica lui Gică Popescu, mesaj emoţionant pentru Ianis Hagi

Fiica lui Gică Popescu a transmis un mesaj emoţionant pentru Ianis Hagi, în ziua în care fiul „Regelui” a împlinit 25 de ani. Maria Popescu l-a felicitat pe mijlocaşul lui Deportivo Alaves pe reţelele sociale.

Maria Popescu i-a făcut o urare specială vărului ei. La scurt timp după ce şi Kira Hagi a postat o imagine virală cu Ianis Hagi, fiica „Baciului” a făcut un colaj cu fotografii în care apare alături de internaţionalul român.

Reclamă 4 / 0/3

”La mulți ani celui care mi-e alături din prima zi! Voi fi, pentru totdeauna, cel mai mare fan al tău. Te iubesc!”, a scris Maria Popescu pe Instagram.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și