Închide meniul
Foto

„Te iubesc!” Fiica lui Gică Popescu, mesaj emoţionant pentru Ianis Hagi. Ce i-a transmis Maria Popescu

Reclamă

Publicat: 23 octombrie 2023, 18:07

„Te iubesc!” Fiica lui Gică Popescu, mesaj emoţionant pentru Ianis Hagi. Ce i-a transmis Maria Popescu

Maria Popescu şi Ianis Hagi / Colaj Instagram

Fiica lui Gică Popescu a transmis un mesaj emoţionant pentru Ianis Hagi, în ziua în care fiul „Regelui” a împlinit 25 de ani. Maria Popescu l-a felicitat pe mijlocaşul lui Deportivo Alaves pe reţelele sociale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Popescu i-a făcut o urare specială vărului ei. La scurt timp după ce şi Kira Hagi a postat o imagine virală cu Ianis Hagi, fiica „Baciului” a făcut un colaj cu fotografii în care apare alături de internaţionalul român.

Fiica lui Gică Popescu, mesaj emoţionant pentru Ianis Hagi

Aflată la Londra, Maria l-a emoţionat pe Ianis Hagi.

La mulți ani celui care mi-e alături din prima zi! Voi fi, pentru totdeauna, cel mai mare fan al tău. Te iubesc!”, a scris Maria Popescu pe Instagram.

Maria Popescu a absolvit Eada Business and Law School din Barcelona şi acum îşi continuă studiile în capitala Angliei. La finalul anului trecut, l-a vizitat pe Ianis Hagi şi s-a fotografiat alături de logodnica mijlocaşului român (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Ianis şi Elena Tănase se vor căsători anul viitor.

Reclamă

În ziua în care a împlinit 25 de ani, jucătorul lui Deportivo Alaves a fost aşteptat de fanii români la stadion. Din păcate pentru el, a fost rezervă neutilizată în meciul Villarreal – Deportivo Alaves, scor 1-1, în etapa a 10-a din La Liga.

Kira Hagi, mesaj fabulos de ziua lui Ianis Hagi

Kira a ţinut să îl felicite pe Ianis şi a postat o imagine de colecţie din copilărie. Amândoi îmbrăcau tricoul lui Galatasaray, echipă la care tatăl lor a scris istorie. De altfel, Ianis s-a şi născut la Istanbul.

Kira Hagi a ţinut să îl felicite pe Ianis şi a postat o imagine de colecţie din copilărie. Amândoi îmbrăcau tricoul lui Galatasaray, echipă la care tatăl lor a scris istorie. De altfel, Ianis s-a şi născut la Istanbul.

Reclamă 4 / 0/3

Şi fosta soţie a lui Dan Şucu a comentat la postarea Kirei, care s-a viralizat imediat şi a primit sute de aprecieri. „La mulţi şi fericiţi ani!„, a scris Camelia Şucu.

Cum au ajuns Gică Hagi şi Gică Popescu să se căsătorească cu două surori

Gică Hagi şi Gică Popescu sunt căsătoriţi cu două surori. Chiar foştii mari jucători ai Generaţiei de Aur au povestit unul dintre cele mai importante momente din viaţa lor. „Baciul” a venit cu detalii pe care puţină lume le ştiu.

„Regele” Hagi s-a căsătorit, în 1995, cu Marilena. Cel mai bun marcator din istoria naţionalei României l-a ajutat şi pe bunul său prieten să îşi găsească marea dragoste. Gică Popescu a cunoscut-o într-un mod inedit pe Luminţa, sora soţiei lui Hagi.

A venit în vizită la sora ei, soția lui Gică Hagi, și el era într-o perioadă în care nu prea juca, nu-l băga, îl chemam la mine la grătar să se mai destindă. Soția lui era însărcinată cu primul copil, cu Kira, și îmi spune într-o zi: ‘Aș veni, dar este și cumnata mea la mine’„, povestea Gică Popescu.

Popescu şi-a amintit că Hagi n-a vrut să-l ajute atunci când s-a îndrăgostit de sora soţiei lui Gică Hagi. Cei doi au avut un dialog fabulos.

Mă, de ce n-ai vrut să îmi dai numărul de telefon atunci când ţi l-am cerut?!„, l-a întrebat Gică Popescu pe Hagi. „Aşa e normal„, a fost primul răspuns al lui Gică Hagi. Popescu a insistat. „N-ai avut încredere în mine, nu?”, a insistat „Baciul”.

Nu că n-aveam, dar nu e bine să te bagi. Erai bărbat, găseste-ţi calea singur„, i-a transmis Hagi cu zâmbetul pe buze. Popescu s-a confesat apoi prietenului său. „A fost de muncă, să ştii că a fost de muncă, dar până la urmă am reuşit„, a mai spus Popescu, în timp ce Gică Hagi îl aproba: „Ştiu! Ştiu!

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Răsturnare de situație în Bănie! Oltenii fac spectacol în a doua repriză 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului 17:51 Sorana Cîrstea îşi menţine decizia şi după 6 ani! Nu va mai juca pentru România la Billie Jean King Cup: „E un capitol închis” 17:22 Mohamed Salah şi Jurgen Klopp, conflict aprins în timpul meciului! Liverpool, OUT din cursa pentru titlu 17:08 „Nu urmări 2.000 și iei 10 care sunt morți toți” Cel mai dur mesaj pentru conducerea lui Dinamo! 16:37 „E cel mai bun din campionat” Elias Charalambous îi ia apărarea lui Ștefan Târnovanu! Ce a spus despre gafa din meciul cu Sepsi Vezi toate știrile
Citește și