Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan. Ce i-a făcut Corinei Caciuc

Publicat: 18 aprilie 2022, 16:52

Reclamă
Decizia radicală luată de Laurenţiu Reghecampf, în plin scandal de divorţ cu Anamaria Prodan. Ce i-a făcut Corinei Caciuc

Laurențiu Reghecampf îi făcea cadouri scumpe Anamariei Prodan și acum i le face Corinei Caciuc

Laurenţiu Reghecampf alături de Corina Caciuc și Anamaria Prodan Colaj Instagram

Laurenţiu Reghecampf e gata să înceapă o nouă viaţă alături de Corina Caciuc, cea pentru care a decis să divorţeze de Anamaria Prodan. Laurenţiu Reghecampf ar fi cerut-o pe Corina Caciuc de soţie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu mai este cale de întoarcere. După ce a decis să o păresească pe Anamaria Prodan, căreia i-a produs o mare dezamăgire, antrenorul Universităţii Craiova e gata să îşi întemeieze o nouă familie alături de Corina Caciuc. Astfel, conform spynews.ro, Laurenţiu Regghecampf ar fi cerut-o de soţie pe Corina Caciuc.

Astfel, şi cele mai mici speranţe de împăcare între el şi Anamaria Prodan au fost spulberate în acest moment.

Sursa: spynews.ro

Reclamă
Reclamă

Laurenţiu Reghecampf ar fi cerut-o de soţie pe Corinca Caciuc

Faptul că Laurenţiu Reghecampf ar fi cerut-o de soţie pe Corina Caciuc nu surprinde pe nimeni. Reghecampf nu a ezitat să spună public cât de mult o iubeşte pe Corina Caciuc. „Sunt foarte fericit, o iubesc, o să avem un băiat împreună. Simt că lucrurile pentru mine au luat o întorsătură foarte pozitivă și mi-aș dori ca Anamaria Prodan să aibă parte de același lucru”, spunea Laurenţiu Reghecampf, în luna februarie, într-un podcast.

Şi Anamaria Prodan a vorbit despre un viitor iubit

Anamaria Prodan visează la un iubit ideal, chiar dacă a fost părăsită de Laurențiu Reghecampf. Vedeta nu și-a pierdut speranța în iubire și vrea să uite că Reghe a lăsat-o pentru amanta Corina Caciuc. Anamaria Prodan vrea să-și găsească un bărbat puternic, matur, care să impună respect. Celebra impresară susține că până acum ea a fost „pilonul” familiei și s-a săturat să stea lângă bărbați pe care îi consideră „slabi”.

„Nu mai fac greșeala de a-l crește, de a-l lua de la zero, să-l învăț să mănânce, să vorbească și apoi …. Vreau să am un bărbat puternic, el să fie în fața mea, el să mă ajute pe mine, nu eu pe el. Care atunci când ies cu el, lumea să se ridice în picioare! Sunt bărbați care se nasc mici, «suflete mici» cum le zic eu, care sunt împinși în față nenatural, care se prăbușesc când ajung sus, din cauza rarefierii aerului. Eu o să-l iubesc pe Laurențiu Reghecampf toată viața, dar nu cel de acum, care este o glumă, ci pe cel pe care-l cunosc eu.

Reclamă

Următoarea mea relație trebuie să fie cu cineva de afară. Cred că am obosit să trăiesc în România. Afară, am mulți prieteni, oameni care nu se uită la câte brățări ai pe mână. Nu mi-e frică de bătrânețe. Nu mi-au plăcut bărbații frumoși niciodată, «păpușele». Stilul meu de bărbat e actorul Eric Roberts. Întâi vreau să îmi văd copiii pe picioarele lor, pentru că au fost zguduiți foarte tare de Reghecampf. Încă mă abțin foarte tare, pentru că eu sunt cutremurul dacă vreau”, a mai spus Anamaria Prodan.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:55

LIVE SCOREArsenal – PSG şi Leverkusen – AC Milan se joacă ACUM! Dueluri „de foc” în Champions League

21:51

Suspendarea lui Bruno Fernandes a fost anulată! Federaţia Engleză de Fotbal a decis că portughezul a fost eliminat eronat

21:13

LIVE VIDEOLiga Campionilor Asiei | Al Gharafa – Al Ain se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Florinel Coman, titular

21:09

Gigi Becali, criticat de un fost preşedinte al Rapidului pentru cum o conduce pe FCSB: „Nu are expertiză”

20:19

Octavian Popescu, schimbare de look înainte de PAOK – FCSB! Imaginea postată înaintea deplasării alături de Gigi Becali

20:04

Adrian Mititelu, replică dură pentru Răzvan Burleanu: „Eşti un impostor, stai ilegal în Federaţie. Săvârşeşti infracţiuni zilnic”

1 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 2 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 Rapid transferă de la o rivală din Liga 1! Lovitura dată de giuleşteni: „Marius Șumudică și l-a dorit mult” 5 VIDEOBernadette Szocs – Xiaona Shan 1-3 a fost în AntenaPLAY, la China Smash 2024. Românca, eliminată în primul tur 6 VIDEOAl Nassr – Al Rayyan 2-1 a fost în AntenaPLAY. Cristiano Ronaldo şi Sadio Mane au marcat pentru gazde! Rezultatele zilei
Citește și