Închide meniul
Foto

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu, fata Anamariei Prodan, după ce Laurențiu Reghecampf a părăsit-o pe mama ei pentru Corina Caciuc

Publicat: 23 martie 2022, 9:59

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu

Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu

Instagram

  • Decizia radicală luată de Rebecca Dumitrescu
  • Anunțul a fost făcut de sora ei, Sarah

Rebecca Dumitrescu a luat o decizie radicală, în plin scandal de divorț al Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf. Rebecca s-a mutat la Los Angeles, unde îș urmărește visul de a deveni designer vestimentar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Îmi place Dubai, dar e prea mult pentru mine. Aici am copilărit. În Los Angeles nu am pe nimeni, în afară de sora mea, care de-abia s-a mutat acolo. Până atunci am fost singură.

Mă înțeleg foarte bine cu sora mea. Suntem cele mai bune prietene. Ea a rămas în America, unde muncește. Rebecca e pasionată de design vestimentar și face un internship acolo”, a dezvăluit Sarah Dumitrescu, la Xtra Night Show.

Reclamă

Rebecca Dumitrescu, derapaj după ce a fost jignită: „Sunteți niște animale”

Cu o lună în urmă, Rebecca Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, a avut o izbucnire nervoasă pe reţelele de socializare, la scurt timp după ce Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că a ajutat-o.

Mai exact, fiica cea mică a Anamariei Prodan a postat pe Instagram o fotografie în care arată un semn obscen. Fanii au reacţionat imediat şi i-au adus un val de critici, în contextul în care Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf se află în plin scandal de divorţ.

Reclamă

„Toți oamenii de 30+ de ani care îmi comentează pe poză să mă omor și toate cuvintele scârboase, să vă fie rușine, înainte să insultați un copil în așa hal fără să știți despre ce este vorba, uitați-vă în oglindă și gândiți-vă unde ați ajuns voi în viață. Eu am 22 de ani și am postat o simplă poză, care nu are legătură cu familia mea și voi sunteți niște animale care ați descoperit Instagramul”, a scris Rebecca Dumitrescu pe Instagram.

Laurenţiu Reghecampf susţine că a ajutat-o enorm pe Rebecca

Laurenţiu Reghecampf a dezvăluit că le-a ajutat enor pe fiicele Anamariei Prodan, în special pe Rebecca Dumitrescu.

”Pentru Sarah și Rebecca, hai să spunem ultimii trei ani, dar e urât, sincer, e urât rău de tot. Sunt câteva sute de mii pe care numai în ultimii ani… Eu le-am făcut din suflet. Eu pentru Luca, de exemplu, nu am făcut atâtea câte am făcut pentru Rebecca. Dacă stau și trag linie…”, a spus Laurențiu Reghecampf într-un podcast.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină
Diverse • 18 mart., 20:01
FOTO
Tânăra acuzată că i-a fost amantă lui Laurenţiu Reghecampf, apariţie electrizantă la piscină. Cât de frumoasă este Florentina
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs.
Extra • 13 mart., 10:01
FOTO
Adrian Cristea a mers la un grătar și a stârnit hohote de râs! Cum a fost îmbrăcat „Prințul”: „Atunci a început caterinca”